ΕΥ. ΛΙΑΚΟΥΛΗ: ΔΥΣΚΟΛΟ ΠΑΣΧΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Την εορταστική αγορά της Λάρισας επισκέφθηκε το πρωί του Μ. Σαββάτου, η Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής και Βουλευτής Λάρισας, Ευαγγελία Λιακούλη.

Η Λαρισαία Βουλευτής, αφού συνομίλησε εκτενώς με επιχειρηματίες και καταναλωτές , επεσήμανε τα εξής:
«Βαριά η “εορταστική” ατμόσφαιρα σήμερα στην πόλη μας, με τον εμπορικό κόσμο, αλλά και τους καταναλωτές –συμπολίτες μου να μου μεταφέρουν , για άλλη μια φορά, την απογοήτευσή τους για την εκτόξευση των τιμών και τις περιορισμένες αγορές τους. Οι πολίτες αδυνατούν να καλύψουν στοιχειώδεις ανελαστικές δαπάνες, με το εορταστικό τραπέζι να πλησιάζει σαν δαπανηρός εφιάλτης και όχι ως χαρμόσυνο γεγονός. Είναι γεγονός πλέον ότι στην Ελλάδα, ενώ οι μισθοί είναι από τους χαμηλότερους στην Ευρώπη, το κόστος ζωής είναι από τα υψηλότερα. Και όλα αυτά, ενώ η Κυβέρνηση μοιράζει υποσχέσεις και πετά προεκλογικά “καλάθια” , σαν “καθρεφτάκια σε ιθαγενείς”.

Επιτέλους, απαιτείται να μπει τέλος στην αισχροκέρδεια που παίζεται στις πλάτες του Ελληνικού Λαού. Στη θέση της κερδοσκοπίας και των πλεονασμάτων λίγων και εκλεκτών, ήρθε η ώρα να υλοποιηθούν οι ρεαλιστικές προτάσεις που εμείς στο ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής έχουμε προ πολλού επεξεργαστεί. Επιβολή πλαφόν στη λιανική τιμή της ενέργειας, μείωση έμμεσων φόρων, αύξηση του κατώτατου μισθού, εντατικοί έλεγχοι στην αγορά, στοχευμένες παρεμβάσεις για τα “κόκκινα” δάνεια, κίνητρα στις επιχειρήσεις, προστασία της α’ κατοικίας και ρυθμίσεις στα χρέη προς Εφορία και Ασφαλιστικά Ταμεία, είναι ορισμένες από τις λύσεις που έπρεπε ήδη να είχαν γίνει πράξη κι όχι επικοινωνιακή φιέστα.

Εύχομαι από καρδιάς το Πάσχα να φέρει μαζί του και την Ανάσταση για τη χώρα μας και τον ελληνικό Λαό, να είναι το «πέρασμα» που αξίζει στον Τόπο μας και στους Ανθρώπους μας , στην Αξιοπρέπεια και την Ευημερία.

Μπορούμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να το ξαναφτιάξουμε!

Καλή Ανάσταση»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ