ΡΕΝΑ ΚΑΡΑΛΑΡΙΩΤΟΥ: ΖΩΝΤΑΝΟ «ΚΥΤΤΑΡΟ» ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ Η ΛΑΪΚΗ ΑΓΟΡΑ ΤΩΝ ΦΑΡΣΑΛΩΝ

«Η ζωντάνια και η δυναμική των παραγωγών και πωλητών στη λαϊκή αγορά των Φαρσάλων αποδεικνύουν τους στενούς δεσμούς με την κοινωνία της πόλης. Στηρίζω με όλες μου τις δυνάμεις τους ανθρώπους της υπαίθρου, τους ανθρώπους του μόχθου και της προκοπής, που διατηρούν ατόφιο το μεράκι τους και παράγουν προϊόντα υψηλής αξίας», σημειώνει η υποψήφια βουλευτής Ν.Λάρισας της ΝΔ, κ.Ρένα Καραλαριώτου.

Από τα Φάρσαλα όπου και πραγματοποίησε επίσκεψη στη λαϊκή αγορά της πόλης, η Λαρισαία πολιτικός τόνισε την ανάγκη παροχής ακόμη περισσότερων κινήτρων, ώστε οι άνθρωποι της υπαίθρου να παραμένουν στον τόπο τους, να δημιουργούν και να απολαμβάνουν καλύτερες συνθήκες ζωής για τους ίδιους και τις οικογένειές τους.

Να σημειωθεί ότι την κ.Καραλαριώτου συνόδευαν ο γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Παραγωγών Λαϊκών Αγορών Θεσσαλίας, κ.Βασίλης Λιγούδης και ο πρόεδρος του Σωματείου Παραγωγών Λαϊκών Αγορών Λάρισας, κ.Δημήτρης Πούρικας, ενώ η υποδοχή που της επιφύλαξαν παραγωγοί-πωλητές, αλλά και κάτοικοι ήταν ιδιαίτερα θερμή.

«Γνωρίζω πως, παρά τις δυσκολίες και τις διαδοχικές κρίσεις, οι παραγωγοί και οι πωλητές στις λαϊκές αγορές αποτέλεσαν και αποτελούν ισχυρό στήριγμα για τις τοπικές κοινωνίες, αποτέλεσαν και αποτελούν το ζωντανό “κύτταρο” της υπαίθρου. Προσφέρουν ποιοτικά προϊόντα σε προσιτές τιμές, στηρίζουν τα νοικοκυριά.

Μπορούμε να πετύχουμε τη μείωση του κόστους παραγωγής, την αύξηση της ποσότητας, τη βελτίωση της ποιότητας των αγροτικών μας προϊόντων, με τα σημαντικά χρηματοδοτικά εργαλεία που έχουμε στα χέρια μας. Οφείλουμε όλοι μαζί να εργαστούμε για μια αγροτική παραγωγή βιώσιμη, να δημιουργήσουμε τις υποδομές ώστε οι νέοι μας να παραμένουν στον τόπο τους, να γνωρίζουν ότι μπορούν αύριο να στήσουν τη δική τους επιχείρηση.

Σε αυτή την προσπάθεια θα συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις -έντιμα, καθαρά και αποτελεσματικά», τόνισε η κ.Καραλαριώτου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ