ΖΩΗ ΑΚΡΙΒΟΥΛΗ: Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΚΧΩΡΟΥΜΕ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Την Τρίτη έγιναν τα εγκαίνια – έναρξη λειτουργίας του κεντρικού εκλογικού κέντρου του ΣΥΡΙΖΑ -Προοδευτική Συμμαχία στη Λάρισα (Πάτροκλου 2 και Παπαναστασίου) με πολιτική ομιλία του Γιώργου Βασιλειάδη, αναπληρωτή Γραμματέα και η παρουσίαση του ψηφοδελτίου στο νομό Λάρισας. Με αφορμή την εκδήλωση και την επίσημη παρουσίαση των υποψηφίων η οικονομολόγος και υποψήφια βουλευτής στο νομό Ζωή Ακριβούλη σε δήλωσή της ανέφερε τα εξής:

«Με τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου και την ολοκλήρωση του ψηφοδελτίου του Νομού ξεκινάμε και επίσημα πιά από τη Λάρισα, όλοι και όλες μαζί, υποψήφιοι βουλευτές και βουλεύτριες, τα μέλη και οι φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ -Προοδευτική Συμμαχία,τον αγώνα την αλλαγή πορείας της χώρας. Τον αγώνα για να έχει ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία μια πρώτη ευκαιρία για να κυβερνήσει σε κανονικές συνθήκες, χωρίς μνημόνια και τρόικα για να σχηματιστεί κυβέρνηση νικητών, κυβέρνηση συνεργασίας των προοδευτικών δυνάμεων. Για Δικαιοσύνη Παντού!

Στην εκλογική αναμέτρηση της 21ης Μαΐου δεν πρέπει να λείψει κανείς και καμιά. Ολοι οι συμπολίτες μας πρέπει να συμμετέχουν μαζικά στις εκλογές και κυρίως η νεολαία μας των 17 ετών που ψηφίζει για πρώτη φορά. Να μην εκχωρήσει σε άλλους το δικαίωμα να σχεδιάσουν το μέλλον που τους ανήκει. Να μην εκχωρήσουμε σε άλλους το δικαίωμα να αποφασίζουν για μας χωρίς εμάς. Γιατί δική μας είναι η ζωή!»

Η Ζωή ΑΚΡΙΒΟΥΛΗ είναι

Οικονομολόγος με μεταπτυχιακές σπουδές στις Οικονομικές Επιστήμες.
Μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία και Συντονίστρια του Τμήματος Βιομηχανίας και Αναπτυξιακού Σχεδιασμού
Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Λάρισας- Πρόεδρος Τμήματος Υπηρεσιών.

Εργάστηκε στον ιδιωτικό τομέα και ως ερευνήτρια με υποτροφία της Ευρωπαϊκής Ένωσης στα Πανεπιστήμια του Λάνκαστερ, της Κοπεγχάγης και του Χρόνιγκεν σε θέματα βιομηχανικής οργάνωσης και ανάπτυξης του αγροδιατροφικού τομέα.

Υπήρξε συνεργάτης του Δήμου Λαρισαίων, επιστημονική συνεργάτης του ΤΕΙ Θεσσαλίας και εκπαιδεύτρια ενηλίκων. Έχει μεγάλη εμπειρία σε ιδιωτικές επενδύσεις και στο σχεδιασμό και τη διαχείριση Επιχειρησιακών Προγραμμάτων. Σήμερα εργάζεται ως Σύμβουλος Επιχειρήσεων και Ανάπτυξης στη Λάρισα και εκτός των ιδιωτικών επιχειρήσεων συνεργάζεται με Πανεπιστήμια σε ερευνητικά έργα και προγράμματα και Αναπτυξιακούς φορείς.

Από τα νεανικά της χρόνια ανέπτυξε πολιτική και συνδικαλιστική δραστηριότητα στον χώρο της ανανεωτικής Αριστεράς, του φοιτητικού και του αυτόνομου γυναικείου κινήματος ξεκινώντας από την ΕΚΟΝ Ρήγας Φεραίος. Στέλεχος του Συνασπισμού ως το 2001. Υποψήφια βουλεύτρια και μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ ως τις αρχές του 2012. Από το 2019 ενεργό μέλος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης και από το 2023 μέλος της Κεντρικής Επιτροπής.

Διετέλεσε Δημοτική Σύμβουλος Δήμου Λαρισαίων και μέλος Διοικητικών Συμβουλίων ΔΕΤΠΟΛ, Πολιτιστικού Οργανισμού και Εικαστικού Κέντρου, μέλος ΔΣ συνδικαλιστικών φορέων για σειρά ετών και εκπρόσωπος του Οικονομικού Επιμελητηρίου-ΠΤ Θεσσαλίας.

Σήμερα, μέλος της Διοίκησης του Επιμελητηρίου Λάρισας και ενεργό μέλος των Προοδευτικών Οικονομολόγων Ελλάδας, ασχολείται με θέματα επιχειρηματικότητας, μικρομεσαίων επιχειρήσεων, απασχόλησης, φύλου και ισότητας, τοπικής και περιφερειακής ανάπτυξης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ