ΣΤΟ ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΛΕΥΘΕΡΑΣ ΠΑΛΗΣ ΟΙ ΜΠΡΟΥΖΑΣ ΚΑΙ ΑΓΓΕΛΗΣ ΤΗΣ ΕΑΛ ΠΗΓΑΣΟΣ

Στο Σιδηρόκαστρο θα πραγματοποιηθεί το Βαλκανικό Πρωτάθλημα Πάλης, U17 και U15 με πολλές ελληνικές συμμετοχές τόσο στην Ελληνορωμαϊκή, όσο στην ελευθέρα και στην γυναικεία πάλη.

Η διοργάνωση θα διεξαχθεί στις 5-6-7 Μαΐου 2023, στο Κλειστό Γυμναστήριο Σιδηροκάστρου και οι αθλητές εκτός από τα μετάλλια, έχουν ως στόχο να συλλέξουν εμπειρίες.

Με την Εθνική ομάδα στο Βαλκανικό πρωτάθλημα πάλης θα λάβουν μέρος και δυο παλαιστές της ΕΑΛ Πήγασος, οι Μπρούζας Παναγιώτης και Αγγελής Αχιλλέας.

Οι δυο αθλητές της ΕΑΛ Πήγασος κέρδισαν τη συμμετοχή τους από τα αντίστοιχα πανελλήνια πρωταθλήματα, καθώς κατέκτησαν μια από τις πρώτες τρεις θέσεις που τους έδιναν την πρόκριση.

Πιο συγκεκριμένα, ο πρωταθλητής Ελλάδος της κατηγορίας των 85 κιλών στα U15 Παναγιώτης Μπρούζας, ρίχνεται στη μάχη για μια διάκριση την Παρασκευή 5 Μαΐου, ενώ ακολουθεί ο 3ος στην Ελλάδα Αχιλλέας Αγγελής στην βαριά κατηγορία των 110 κιλών στα U17. Τους αθλητές θα συνοδέψει ο προπονητής του τμήματος πάλης κ. Κρίκης Πέτρος.

Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. της ΕΑΛ Πήγασος εύχονται καλή επιτυχία στους δυο αθλητές και ευελπιστούν ότι και αυτή η αποστολή θα γυρίσει με μετάλλια και θα τιμήσει όπως πάντα το σύλλογο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ