ΑΚΗΣ ΝΑΣΙΩΚΑΣ: ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΝΑΓΕΝΝΑΤΑΙ

Θερμή ανταπόκριση έτυχε ο υποψήφιος βουλευτής Λάρισας του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Ακης Νασιώκας, σε περιοδεία του στη Γιάννουλη, στα Δέντρα και στα Πλατανούλια.

«Οι πολίτες ζητούν αλλαγή. Με την ψήφο τους θα «απαντήσουν» για την οικονομική δυσχέρεια, για την έλλειψη κράτους πρόνοιας, για την ανύπαρκτη δωρεάν υγεία, για την ακριβή παιδεία, για την εγκατάλειψη της υπαίθρου, για την εγκατάλειψη του πρωτογενή τομέα, για την εγκατάλειψη των νέων μας…» δήλωσε ο κ. Νασιώκας, ακούγοντας με προσοχή τα προβλήματα που ταλαιπωρούν σήμερα την κοινωνία μας.

«Μου δίνει θάρρος και με γεμίζει με αισιοδοξία, η ανταπόκριση του κόσμου. Θα στηρίξω με όλες μου τις δυνάμεις την εντολή τους να δημιουργήσουμε μια καλύτερη Ελλάδα, όπου θα ζούμε με αξιοπρέπεια και όχι με επιδόματα» τόνισε ο υποψήφιος βουλευτής και σημείωσε επίσης:

«Ο πολίτης κοιτάζει τώρα, μετά από πολύ καιρό, σοβαρά προς το ΠΑΣΟΚ, και σκέφτεται αν η ψήφος σ αυτό δίνει προοπτική για τη χώρα και τον ίδιο. Βλέπει έναν νέο αρχηγό. Μια βαθιά ανανέωση σε όλα τα επίπεδα. Μια νέα γενιά, να έρχεται στα πράγματα. Ένα ΠΑΣΟΚ να επαγγέλλεται την Ευρωπαϊκή Σοσιαλδημοκρατία. Η ψήφος του λαού στο ΠΑΣΟΚ, θα είναι καθοριστική για την ανατροπή αυτής της μιζέριας που ζούμε σήμερα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ