ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΗΡΗ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΛΑΡΙΣΑΣ

Στις 8.00 μ.μ. θα μιλήσει σε ανοιχτή συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία της Λάρισας

Από την Αγιά ξεκίνησε η περιοδεία του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα, στην Λάρισα. Ο Δημήτρης Κουτσούμπας συνομίλησε με κόσμο, νέους, αγρότες και εργαζόμενους στους δρόμους της Αγιάς και στη συνέχεια μίλησε στην κεντρική πλατεία.

Συνοδευόταν από την Μαρία Γαβάλα, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ και γραμματέα της ΕΠ Θεσσαλίας του ΚΚΕ, τον Γιώργο Λαμπρούλη και τους άλλους υποψήφιους του Κόμματος στην Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας, καθώς και τον Τάσο Τσιαπλέ, υποψήφιο Περιφερειάρχη Θεσσαλίας.

Πριν την ομιλία του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ απεύθυναν χαιρετισμό ο Δήμαρχος Αγιάς Αντώνης Γκουντάρας και ο Ρίζος Μαρούδας, μέλος της ΚΕ και υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας του ΚΚΕ.

Το βράδυ στις 8.00, ο Δημήτρης Κουτσούμπας θα μιλήσει σε μεγάλη ανοιχτή συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία της Λάρισας.

Στη συγκέντρωση θα χαιρετίσουν: Ο Γιώργος Λαμπρούλης, βουλευτής Λάρισας του ΚΚΕ και εκ νέου υποψήφιος και ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου, υποπτέραρχος (Μ) ε.α., υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ στην Α’ Αθήνας.

Στις 10 μ.μ. θα παραβρεθεί στη συνεστίαση των ΤΟ Λάρισας και Υπαίθρου του ΚΚΕ, στο κτήμα Δριστέλλα (7ο χιλιόμετρο Λάρισας – Τυρνάβου).

902.gr

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ