ΤΡΑΓΙΚΟ: ΝΕΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 8 ΝΕΚΡΟΥΣ ΣΤΗ ΣΕΡΒΙΑ

Μόλις μια μέρα μετά τη μαζική δολοφονία σε δημοτικό σχολείο στο Βελιγράδι, χθες το βράδυ σημειώθηκε άλλη μια μαζική δολοφονία, αυτή τη φορά στην περιοχή του Μλαντένοβατς 50 χλμ. μακριά από την πρωτεύουσα. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι αυτήν την ώρα ένας νεαρός (U.B.) 21 ετών άνοιξε πυρ αρχικά στο χωριό Dubona και στη συνέχεια στο Mali Orašje και στο χωριό Šepšin κοντά στο Mladenovac.

Από τις σφαίρες του οκτώ άνθρωποι σκοτώθηκαν και περισσότεροι από 10 τραυματίστηκαν, σύμφωνα με τη διαδικτυακή πύλη N1. Ο νεότερος νεκρός ήταν γεννημένος το 2008, ενώ ανάμεσα στα θύματα είναι ένας αστυνομικός, ο οποίος δεν ήταν σε υπηρεσία εκείνη την ώρα, και η αδερφή του.

Σύμφωνα με ενεπιβεβαίωτες πληροφορίες το πιθανότερο είναι ότι πρόκειται για τρομοκρατική ενέργεια.

Εν τω μεταξύ από τις πρώτες πρωινές ώρες η αστυνομία ξεκίνησε έρευνες στην ευρύτερη περιοχή του Μλαντένοβατς για τον εντοπισμό του δράστη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν από λίγο σε αγροτική περιοχή στο Mali Orašje εντοπίστηκε ένα μικρό μαύρο αυτοκίνητο με σπασμένα όλα του τα τζάμια, ενώ από την αστυνομία εκφράζονται φόβοι ότι ο αριθμός των νεκρών θα αυξηθεί δραματικά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ