ΣΤΟΝ ΑΣΕΠΟΠ ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΝ Α.Σ. ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙΟΥ Ο ΑΡΓΥΡΗΣ ΓΡΑΒΒΑΝΗΣ

Επίσκεψη στον ΑΣΕΠΟΠ Τυρνάβου με την ιδιότητα του υποψήφιου βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ., πραγματοποίησε ο Τυρναβίτης γεωπόνος και μέλος του Συνεταιρισμού Αργύρης Γραββάνης ο οποίος συζήτησε με τον πρόεδρο Σωτήρη Ταμπόση, μέλη της διοίκησης και τους εργαζόμενους για την κατάσταση του φορέα, αλλά και για τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ., που στοχεύουν στην ενίσχυση των συνεταιρισμών, αφού όπως ανέφερε ισχυρός και υγιής συνεταιρισμός σημαίνει καλύτερο εισόδημα για τους αγρότες μέλη και καλύτερη ποιότητα προϊόντων για τους καταναλωτές.

Στη συζήτηση αναδείχθηκε η ασφυξία την οποία έχει προκαλέσει σε όλους τους συνεταιρισμούς η κυβερνητική αδιαφορία να αντιμετωπίσει προβλήματα που έχουν να κάνουν με το κόστος λειτουργίας των εγκαταστάσεων και συντήρησης των προϊόντων, αλλά και τα προβλήματα που έχει προκαλέσει στη διακίνηση των προϊόντων η οικονομική κρίση που μαστίζει μεγάλο κομμάτι των καταναλωτών και η ανεξέλεγκτη δράση μεγάλων επιχειρήσεων που προσπαθούν να συμπιέσουν το κέρδος των συνεταιρισμών όταν αγοράζουν τα προϊόντα τους.

Γνώστης της όλης κατάστασης ο κ. Γραββάνης τόνισε ότι θα πρέπει να ληφθούν άμεσα μέτρα που θα συμπιέσουν το λειτουργικό κόστος των συνεταιρισμών και τόνισε ότι η ενίσχυση του συνεταιρίζεσθε είναι βασική προτεραιότητα του αγροτικού προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. που θεωρεί τον συνεταιρισμό βασικό πυλώνα ανάπτυξης της αγροτικής οικονομίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ανάλογη επίσκεψη έκανε πριν από λίγες ημέρες ο υποψήφιος βουλευτής και στον συνεταιρισμό Αργυροπουλίου όπου συζήτησε με τον πρόεδρο Κ. Χατζή και μέλη της διοίκησης για την πορεία του συνεταιρισμού.

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ