ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΦΕΘΗΚΑΝ ΟΙ 4 ΑΝΗΛΙΚΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΒΙΑΣΜΟ ΣΕ ΒΑΡΟΣ 22ΧΡΟΝΗΣ ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ

Ελεύθεροι αφέθηκαν οι 4 νεαροί που κατηγορούνται για ομαδικό βιασμό σε βάρος 22χρονης στον Τύρναβο ύστερα από την απολογία τους στον Ανακριτή στη Λάρισα.

Με την απόφαση του Ανακριτή η επιμέλεια των 3 ανηλίκων ηλικίας 16 και 17 ετών που κατηγορούνται για κατάχρηση σε ασέλγεια σε άτομο ανίκανο δόθηκε στην υπηρεσία Επιμελητών Ανηλίκων και Κοινωνικής Αρωγής, ενώ ο τέταρτος που κατηγορείται για απλή συνέργεια αφέθηκε ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι ανήλικοι στην απολογία τους αρνήθηκαν ότι χρησιμοποίησαν βία σε βάρος της 22χρονης, υποστηρίζοντας ότι όλα έγιναν με τη συναίνεσή της.

Εν τω μεταξύ σήμερα έγινε και η ιατροδικαστική εξέταση από τον ιατροδικαστή κ. Χρ. Κραββαρίτη ο οποίος υποστήριξε αμέσως μετά ότι δεν βρέθηκαν εμφανείς κακώσεις στην 22χρονη που να παραπέμπουν σε βιασμό, αν και τόνισε ότι η υπόθεση είναι ιδιαίτερα σοβαρή και δύσκολη και ότι θα πρέπει να υπάρξει συνδρομή και άλλων επιστημών που θα προχωρήσουν σε περαιτέρω εξατάσεις.

Την ίδια ώρα οι συνήγοροι των ανήλικων δεν απέκλεισαν το ενδεχόμενο να ζητήσουν και ψυχιατρική γνωμάτευση για την 22χρονη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ