ΔΗΜΟΣ ΤΥΡΝΑΒΟΥ: ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΔΩΡΕΑΣ ΤΗΣ ΔΕΗ ΓΙΑ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΤΩΝ ΣΕΙΣΜΟΠΛΗΤΩΝ Δ.Σ. ΣΕ ΔΕΝΔΡΑ – ΠΛΑΤΑΝΟΥΛΙΑ

Με τη δωρεά θα κατασκευαστούν και 2 νηπιαγωγεία – Δείτε τί αναφέρει η ανακοίνωση της δημοτικής αρχής

Με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση ο Δήμαρχος Τυρνάβου, Γιάννης Κόκουρας, αποδέχθηκε την πραγματικά σημαντική δωρεά της Δ.Ε.Η. όσον αφορά τη ριζική ανακαίνιση και ριζική ενίσχυση υφιστάμενων κτιρίων σχολικού συγκροτήματος Τ.Κ. Πλατανουλιών – Δένδρων.

Ειδικότερα, η Δ.Ε.Η. Α.Ε. έπειτα από ανταλλαγή αλληλογραφίας και συνεννοήσεις, έκανε αποδεκτό το αίτημα του Δήμου Τυρνάβου και θα προχωρήσει σε δωρεά για τα κάτωθι έργα:

• Ριζική ανακαίνιση και στατική ενίσχυση υφιστάμενων κτιρίων σχολικού συγκροτήματος, κατασκευή νηπιαγωγείου και χώρου πολλαπλών χρήσεων σύμφωνα με το πρότυπο του παθητικού κτιρίου στην Τ.Κ. Δένδρων του Δήμου Τυρνάβου.

• Ριζική ανακαίνιση και στατική ενίσχυση υφιστάμενων κτιρίων σχολικού συγκροτήματος, κατασκευή νηπιαγωγείου και χώρου πολλαπλών χρήσεων σύμφωνα με το πρότυπο του παθητικού κτιρίου στην Τ.Κ. Πλατανουλίων του Δήμου Τυρνάβου.

Ο Δήμαρχος Τυρνάβου, Γιάννης Κόκουρας, δήλωσε σχετικά :

«Σήμερα είναι μια ομολογουμένως σπουδαία ημέρα για τα Δένδρα και τα Πλατανούλια καθόσον είχα τη χαρά και την τιμή να αποδεχθώ την άκρως γενναιόδωρη προσφορά της Δ.Ε.Η. Α.Ε. για την ριζική ανακαίνιση και στατική ενίσχυση των υφιστάμενων κτιρίων σχολικών συγκροτημάτων καθώς και νηπιαγωγείων και χώρων πολλαπλών χρήσεων.

Έτσι, επιλύεται οριστικά ένα χρόνιο ζήτημα το όποιο απασχολούσε την τοπική κοινωνία αλλά και τα παιδιά μας, που θα μπορούν πλέον να μορφώνονται σε εξαιρετικές, σύγχρονες και ασφαλείς συνθήκες.

Παράλληλα, αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω δημόσια για ακόμα μια φορά τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της Δ.Ε.Η. Α.Ε., Γεώργιο Στάσση, ο οποίος έδειξε προσωπικό ενδιαφέρον και συνέβαλε καθοριστικά στο να τρέξουν οι διαδικασίες και να έχουμε το σημερινό ευχάριστο αποτέλεσμα.

Πλέον, αναμένουμε την άμεση εκτέλεση των εργασιών, ώστε τα παιδιά των Δένδρων και των Πλατανουλίων να απολαμβάνουν τις άριστες και πλέον ασφαλείς εγκαταστάσεις».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ