ΣΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΟΙΝΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΑΓΜΑΤΩΝ Η ΖΩΗ ΑΚΡΙΒΟΥΛΗ

Για να υποστηρίξει την προσπάθεια των οινοπαραγωγών και αποσταγματοποιών για την προβολή των προϊόντων τους τα οποία αποτελούν πλούτο και είναι οι καλύτεροι πρεσβευτές της περιοχής μας σε όλο τον κόσμο βρέθηκε στο 1ο Φεστιβάλ Οίνου και Αποσταγμάτων στο Μύλο του Παπά στη Λάρισα, η οικονομολόγος και υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. Ζωή Ακριβούλη.

Το Φεστιβάλ φιλοδοξεί να αποτελέσει έναν νέο θεσμό και διοργανώνεται από την Ένωση Οίνων και Αποσταγμάτων Θεσσαλίας σε συνεργασία με την Περιφέρεια και έχοντας την υποστήριξη της Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών Δήμου Λαρισαίων και του Επιμελητήριο Λάρισας με τον Αντιδήμαρχο κ. Πάνο Σάπκα και τον Πρόεδρο και τα μέλη της Διοίκησης του Επιμελητηρίου κκ. Σωτήρη Γιαννακόπουλο, Καλλιόπη Τζήκα και Γιώργο Τσιαπλέ.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της η κ. Ακριβούλη είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τους οινοποιούς – αποσταγματοποιούς, τους συνεταιριστές του Τυρνάβου και φυσικά με τους εκπροσώπους των διοργανωτών.

Η κ. Ακριβούλη του συνεχάρη για την πρωτοβουλία τους σημειώνοντας ότι είναι ένα φεστιβάλ που πρέπει να συνεχιστεί, να ενισχυθεί ώστε να γίνει θεσμός και σημείο αναφοράς και προβολής των τοπικών προϊόντων οινοποίησης και απόσταξης, αφού μόνο έτσι θα αποκτήσουν προστιθέμενη αξία συμβάλλοντας στην ενίσχυση και βιωσιμότητα της αμπελοκαλλιέργειας και κατ’ επέκταση της τοπικής οικονομίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ