ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΗ ΒΟΥΛΓΑΡΗ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Αύριο Παρασκευή ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝ.ΑΛ. μιλάει στα Φάρσαλα

«Το όλο ΠΑΣΟΚ», όπως έλεγαν παλιότερα όταν το κίνημα ήταν στις δόξες του έσπευσε προχθές το βράδυ στο Χατζηγιάννειο στην ομιλία του υποψηφίου βουλευτή Σωτήρη Βούλγαρη, γεμίζοντας ασφυκτικά την αίθουσα, που αποδείχθηκε μικρή, αφού αρκετός κόσμος έμεινε έξω ή και δεν μπόρεσε να φτάσει ούτε στο φουαγιέ.

Αυτοδιοικητικοί, συνυποψήφιοι του κ. Βούλγαρη, παλιοί βουλευτές, ιστορικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ, μέλη και φίλοι του κόμματος, έδωσαν το παρών δείχνοντας ότι ο υποψήφιος έχει την αποδοχή της κομματικής βάσης και όχι μόνο. Δείτε στιγμιότυπα από την εκδήλωση:

ΑΥΡΙΟ ΣΤΑ ΦΑΡΣΑΛΑ
Στη γενέτειρά του, τα Φάρσαλα, με συγκέντρωση στην πλατεία Δημαρχείου την Παρασκευή 19 Μαΐου στις 19:30 το βράδυ, ολοκληρώνει την προεκλογική του εκστρατεία ο υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ, Σωτήρης Βούλγαρης. Στο κάλεσμά του ο Σωτήρης Βούλγαρης σημειώνει:

«Φέρτε τις σημαίες να γιορτάσουμε τον πράσινο ήλιο και στα Φάρσαλα! Εκεί που για εμένα ξεκίνησαν όλα, εκεί θα ολοκληρώσουμε αυτό το όμορφο ταξίδι της προεκλογικής περιόδου! Μια ακόμα μεγάλη γιορτή για το ΠΑΣΟΚ, το κοινό μας σπίτι!»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ