ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΔΕΕΠ ΛΑΡΙΣΑΣ ΤΗΣ ΝΔ

«Αισθανόμαστε βαθιά υποχρέωση και θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους ψηφοφόρους του νομού Λάρισας, για την ανεπανάληπτη στήριξη και την πρωτοφανή εμπιστοσύνη που έδειξαν στον Πρόεδρο του κόμματος Κυριάκο Μητσοτάκη και στην παράταξη της Νέας Δημοκρατίας κατά την πρόσφατη εκλογική διαδικασία.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στους υποψήφιους βουλευτές που στελέχωσαν το ψηφοδέλτιο της παράταξής μας, κ. Χρήστο Καπετάνο, κ. Ρένα Καραλαριώτου, κ. Νίκο Καρδούλα, κ. Χρήστο Κέλλα, κ. Στέλλα Μπίζιου, κ. Νίκο Ντόλα, κ. Θανάση Παιδή, κ. Δήμητρα Παπανικολάου, κ. Μάξιμο Χαρακόπουλο, κ. Φρόσω Χατζηκωνσταντίνου και κ. Χρήστο Χατζησαλάτα για τον αγώνα που έδωσαν για την επίτευξη αυτού του αποτελέσματος.

Ευχαριστούμε επίσης, όλα τα μέλη και φίλους του κόμματος που εθελοντικά στελέχωσαν τον αγώνα μας, στο εκλογικό μας κέντρο και στο εκλογικό μας περίπτερο φέροντας εις πέρας και με τον καλύτερο τρόπο μια ιδιαίτερα δύσκολη εκλογική διαδικασία.

Η νίκη είναι το αποτέλεσμα της προσπάθειας όλων και όλοι μαζί θα διαμορφώσουμε τις συνθήκες για ένα ακόμη καλύτερο αύριο για τον τόπο μας, μέσω του κυβερνητικού προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας.

Προχωρούμε δυνατά, μαζικά, ενωμένοι και στις επόμενες εκλογές για μια αυτοδύναμη Νέα Δημοκρατία, για μια δυνατή Ελλάδα.

Συνεχίζουμε όλοι μαζί ΣΤΑΘΕΡΑ_ΤΟΛΜΗΡΑ_ΜΠΡΟΣΤΑ»

Ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π. Λάρισας
Ηλίας Αλ. Σουφλιάς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ