ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΓΙΟΡΤΗ ΣΕ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΡΟΔΙΑΣ

Ανακοίνωση των 2 σχολείων

Η καλοκαιρινή γιορτή του Νηπιαγωγείου και Δημοτικού Ροδιάς πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 9 Ιουνίου το απόγευμα στην αυλή του σχολείου παρουσία όλης της τοπικής και ευρύτερης κοινωνίας Ξεκίνησε με τα θεατρικά “Εδώ Νηπιαγωγείο” και “Γλυκιές αναμνήσεις”, στη συνέχεια οι μαθητές απέδωσαν με το δικό τους μοναδικό τρόπο χορευτικά τραγούδια και το αγγλικό τραγούδι Colours touch song” που συντόνιζε η καθηγήτρια αγγλικών κα Μαρίνα Τζαλαμούρα και η βραδιά τελείωσε με παγωτά για όλους, φαγοπότι, μουσική και χορό.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο δήμαρχος Τυρνάβου κος Ιωάννης Κόκουρας, η οργανωτική συντονίστρια του ΠΕΚΕΣ Θεσσαλίας κα Άρτεμης Παπαδημητρίου, ο πρόεδρος της σχολικής επιτροπής κος Κατσαρός Χριστόφορος, ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Ροδιάς κος Μιχαήλ Γιαννούλας, η πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Αμπελώνα κα Έλλη Μασούρα, τα μέλη του τοπικού συμβουλίου Ροδιάς κος Πέτρος Μπανιάς, κα Πάνου Ζωή, γονείς των μαθητών και σύσσωμη η τοπική κοινωνία.

Ο δήμος, οι τοπικές επιχειρήσεις της Ροδιάς και όσο και οι γονείς των μαθητών συνέβαλαν με χορηγίες για την πραγματοποίηση της γιορτής. Ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας κ. Γιαννούλας Μιχαήλ συνέβαλε καθοριστικά με τις ενέργειες του στην επιτυχία της εκδήλωσης.

Η βοήθεια όλων αποτέλεσε το θεμέλιο λίθο για την υλοποίηση της δράσης μας.

Ήταν η αρχή μιας νέας δράσης για ολόκληρο το χωριό που ευελπιστούμε να καθιερωθεί και να γίνει θεσμός τα επόμενα χρόνια. Το σύγχρονο σχολείο οφείλει να αποτελεί συνδετικό κρίκο ανάμεσα στην τοπική κοινωνία και την εκπαιδευτική κοινότητα και κεντρικό πυρήνα του κοινωνικού και πολιτισμικού δικτύου της πόλης, της συνοικίας, της περιοχής και να δημιουργεί το κατάλληλο πλαίσιο ανάπτυξης αμφίδρομων σχέσεων, δικτύωσης με την κοινότητα που το περιβάλλει, δραστηριοποίησης της γειτονιάς, των μαθητών, των εκπαιδευτικών, των γονέων, όλων των δημοτών.

Ευχαριστούμε θερμά τις παρακάτω επιχειρήσεις:

Τα κρεατικά πρόσφεραν οι επιχειρήσεις
-PFS (Papageorgiou Food Service)
-Κασίδης Αθαν., Κρεοπωλείο Τύρναβος
-ΚΑΣΙΔΗΣ ΑΕ

Το κρασί

-Οινοποιητικός Συνεταιρισμός Τυρνάβου

– Οινοποιία ΓΙΟΛΔΑΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Το ψωμί

-Φούρνος Μπαταβάνη Ροδιά

Τα παγωτά

-Δωρεά του Δημάρχου Ιωάννη Κόκουρα για τους μαθητές και των χορηγών για το υπόλοιπο κοινό.

Η μουσική

-Dj Κωνσταντίνος Παπαδούλης

Ευχαριστούμε επίσης τις παρακάτω τοπικές επιχειρήσεις της κοινότητας Ροδίας για τις χορηγίες τους:

-Φαρμακείο Λιάγκα Σταματία

-Super market Τσούτσας

-Super market Γιαννούλας

-Φούρνος Μπαταβάνη

-Ψητοπωλείο «Τα Βλάχικα»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ