ΧΡ. ΚΕΛΛΑΣ: ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΩΝ ΜΙΣΘΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ, ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ

Συνεχίζει να συναντά τους πολίτες σε κάθε άκρη του νομού Λάρισας, ο Χρήστος Κέλλας, για να συζητήσει μαζί τους θέματα που τους απασχολούν αλλά και να επικοινωνήσει το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας, από την επομένη των εκλογών.

Στη Ροδιά, τα Δελέρια και το Αργυροπούλι, ο Λαρισαίος πολιτικός, “έβαλε” στο τραπέζι του διαλόγου ζητήματα του πρωτογενούς τομέα, αλλά και μισθών, συντάξεων, φορολογικής πολιτικής και επενδύσεων.

«Στις 25 Ιουνίου πάμε σταθερά, τολμηρά, μπροστά, συνεχίζουμε μαζί, με τη δύναμή σας, με πρόγραμμα στοχευμένο προς την ανάπτυξη της πατρίδας μας, έχοντας ως ισχυρή παρακαταθήκη τα όσα δεσμευτήκαμε και κάναμε πράξη την προηγούμενη τετραετία.

Το σύστημα “ΕΡΓΑΝΗ” μίλησε για την πορεία της αγοράς εργασίας και των μισθών και αποτελεί αδιάψευστο μάρτυρα. Και είναι αυξητική σε σχέση ακόμη και με τα προ πανδημίας επίπεδα, τόσο στον αριθμό των εργαζομένων κατά 405.032 άτομα, όσο και στο ύψος των μηνιαίων αποδοχών κατά 14% .

Εγώ θα σας μιλώ πάντα με στοιχεία και πράξεις και όχι με λόγια του “αέρα”, γιατί γνωριζόμαστε χρόνια και έχουμε χτίσει σχέση αλήθειας, σεβασμού και εμπιστοσύνης», τόνισε ο Χρήστος Κέλλας, που αναφέρθηκε και στη φορολογική πολιτική της επόμενης τετραετίας.

«Θα αλλάξουμε πολλά, να είστε σίγουροι.
Βασική αρχή μας ο άνθρωπος, οι ανάγκες του και η στήριξη του εισοδήματός του.
Αυξάνουμε το αφορολόγητο κατά 1000 ευρώ για οικογένειες με παιδιά από το 2024 και μειώνουμε σταδιακά το τέλος επιτηδεύματος με στόχο την οριστική κατάργησή του το 2027.
Εστιάζουμε στην επόμενη μέρα της Ελλάδας, που θέλουμε να είναι παραγωγική, ισχυρή, δίκαιη, με λιγότερες ανισότητες».

Ο κ. Κέλλας επισήμανε και την δέσμευση του Κυριάκου Μητσοτάκη, για καλύτερους μισθούς, με αναφορά στο νέο μισθολόγιο στο δημόσιο, αλλά και στην αύξηση των μισθών στον ιδιωτικό τομέα κατά 25% σωρευτικά μέχρι το τέλος της τετραετίας.

Στόχος τόνισε ο Λαρισαίος πολιτικός, είναι “ο κατώτατος μισθός που λαμβάνουν περίπου 550.000 άτομα, να φτάσει τα 950 ευρώ το 2027 και ο μέσος μισθός τα 1500 ευρώ”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ