Β. ΚΟΚΚΑΛΗΣ: ΔΕΝ ΠΡΟΗΛΘΕ ΑΠΟ ΠΑΡΘΕΝΟΓΕΝΕΣΗ ΤΟ ΠΑΣΟΚ, ΑΠΟΠΝΕΕΙ ΔΥΣΩΔΙΑ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΑΝΤΖΙΟΥ

Πυρά κατά του ΠΑΣΟΚ εξαπέλυσε ο υποψήφιος βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία κ. Βασίλης Κόκκαλης, με αφορμή τις αποκαλύψεις που «καίνε» τον εκπρόσωπο τύπου του ΠΑΣΟΚ κ. Δημήτρη Μάντζιο και αφορούν τη σχέση του δικηγορικού του γραφείου με fund που διαχειρίζεται «κόκκινα» δάνεια.

Ο κ. Κόκκαλης υπενθύμισε πως «το ΠΑΣΟΚ δεν προήλθε από παρθενογένεση» αλλά και ότι «συνέβαλε κι αυτό στη χρεοκοπία της χώρας το 2009», ενώ για τον κ. Μάντζιο συμπλήρωσε δηκτικά ότι «δε μπορεί το πρωί υπερασπίζεται τα funds τα οποία κυνηγάνε τους δανειολήπτες και το βράδυ τα καταγγέλλει».

Είπε συγκεκριμένα, μιλώντας το μεσημέρι της Παρασκευής στη «Θεσσαλία Τηλεόραση»: Το ΠΑΣΟΚ δεν προήλθε από παρθενογένεση, συνέβαλε κι αυτό στη χρεωκοπία της χώρας μας το 2009. Δε θέλω να απαξιώσω βέβαια σημαντικές μεταρρυθμίσεις όπως το Εθνικό Σύστημα Υγείας, αλλά η υπόθεση του κ. Μάντζιου πραγματικά αποπνέει δυσωδία. Γιατί φαίνεται ότι το πρωί υπερασπίζεται τα funds τα οποία κυνηγάνε τους δανειολήπτες και το βράδυ τα καταγγέλλει. Και μιλάμε για τον υπ’ αριθμόν δύο στην ιεραρχία του ΠΑΣΟΚ. Είναι η επιτομή της υποκρισίας αυτό που συμβαίνει και μία ακόμη ακράδαντη απόδειξη πως το μοναδικό κόμμα που μπορεί να σταθεί απέναντι στον κ. Μητσοτάκη είναι μόνον ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Αλέξης Τσίπρας.

Ο κ. Μάντζιος είναι ξεκάθαρα εκπρόσωπος funds καθώς χειριζόταν υποθέσεις για λογαριασμό τους, για κατασχέσεις σε δανειολήπτες…

Ο πρώην υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κατέληξε λέγοντας πως «δεν ποινικοποιούμε το δικηγορικό λειτούργημα, αλλά από εκεί και πέρα είναι ηθικό και πολιτικό το θέμα. Δε μπορεί να εμφανίζεσαι ως ο υπερασπιστής των δανειοληπτών και την ίδια ώρα να είσαι εκπρόσωπος εταιρειών που διαχειρίζονται όλα αυτά τα δάνεια».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ