Θ. ΜΑΜΑΚΟΣ: ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙ ΤΟΝ ΑΠ. ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

«Η διαφαινόμενη νέα συντριπτική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ στις βουλευτικές εκλογές της Κυριακής τρομοκρατεί τους υποψήφιους που στηρίζει στις δημοτικές εκλογές, οι οποίοι νιώθουν το έδαφος να τρέμει κάτω απ’ τα πόδια τους.

Πρώτος απ’ όλους ο δήμαρχος Λαρισαίων, Απόστολος Καλογιάννης, «σημαία» του ΣΥΡΙΖΑ στον χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης – ο οποίος δεν περίμενε παρά ελάχιστες ώρες από το αποτέλεσμα της 21ης Μαΐου για να αποστασιοποιηθεί από το κόμμα που τον στηρίζει και το στηρίζει αδιάλειπτα από το 2014 και να δηλώσει… “υπερκομματικός”.

Πρόκειται για τον ίδιο δήμαρχο που πανηγύριζε τη νίκη της Αριστεράς στον Δήμο Λαρισαίων και “πόζαρε” σε αλλεπάλληλα φωτογραφικά ενσταντανέ στο πλευρό του Αλέξη Τσίπρα. Του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ που του έδωσε πανηγυρικά το χρίσμα του εκλεκτού υποψηφίου του κόμματος στη Λάρισα, στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής.

Ο καιροσκοπισμός και ο τυχοδιωκτισμός του κ. Καλογιάννη δεν έχει προηγούμενο. Η παλαιοκομματική του συμπεριφορά είναι καταγεγραμμένη από την εποχή που διεκδικούσε το χρίσμα του διαδόχου του αείμνηστου δημάρχου, Αριστείδη Λαμπρούλη, ως σημαίνον στέλεχος του ΚΚΕ τότε.

Αναρωτιόμαστε, μετά την Κυριακή που το εκλογικό αποτέλεσμα θα βάλει τον ΣΥΡΙΖΑ σε πολιτικές περιπέτειες, πού θα τοποθετηθεί πολιτικά ο κύριος Καλογιάννης;

Η ιδιότητα του «υπερκομματικού», την οποία εσχάτως υιοθέτησε, δεν πείθει κανέναν. Ούτε καν τους συνεργάτες του στο δημαρχείο, οι οποίοι τον τελευταίο καιρό ζουν τη δική τους μελαγχολία…»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ