Θ. ΜΑΜΑΚΟΣ: ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗ ΣΥΜΦΟΡΗΣΗ

Στη συνοικία Αμπελοκήπων περιόδευσε ο υποψήφιος δήμαρχος

«Βρεθήκαμε στην πολύπαθη συνοικία των Αμπελοκήπων. Οι επιπτώσεις από τις παρεμβάσεις του ΣΒΑΚ στο κέντρο είναι καταφανείς στην κατακόρυφη αύξηση του κυκλοφοριακού φόρτου στην οδό Γεωργιάδου, την αρτηρία που διατρέχει το σύνορο της συνοικίας με το κέντρο. Παραμένει κομβικό ζητούμενο για κατοίκους και επαγγελματίες η εξασφάλιση άνετων εισόδων-εξόδων στη συνοικία, για πεζούς και αυτοκίνητα.

Στόχος μας είναι η πλήρης ανάπλαση των Αμπελοκήπων», σημειώνει ο υποψήφιος δήμαρχος Λαρισαίων, Θανάσης Μαμάκος.

Ο κ.Μαμάκος, μαζί με τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους, Κωνσταντίνο Αργυρόπουλο, Μιχάλη Καζαζίδη και τους υποψηφίους συμβούλους 2ης Κοινότητας, Ιωάννη Παπακώστα και Σωτήρη Ζαγανά, του συνδυασμού «Η Λάρισα που μας αξίζει!» έκαναν περιοδεία στη συνοικία των Αμπελοκήπων και στην οδό Γεωργιάδου, στο πλαίσιο των επαφών με κατοίκους και επαγγελματίες στις συνοικίες και τις γειτονιές της Λάρισας.

«Η συνοικία των Αμπελοκήπων, μια συνοικία στις παρυφές του κέντρου της Λάρισας, απαιτεί συγκεκριμένο σχέδιο και οργάνωση για την πλήρη ανάπλασή της. Κυρίαρχο μέλημα είναι η εξασφάλιση άνετων εισόδων-εξόδων, για πεζούς και αυτοκίνητα, ενώ ζητούμενα παραμένουν εδώ και πολλά χρόνια ο φωτισμός, οι ασφαλτοστρώσεις, τα πεζοδρόμια, η ανάπλαση της πλατείας, η ένταξη του Πηνειού στη ζωή των κατοίκων της περιοχής», υπογραμμίζει ο κ.Μαμάκος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ