ΜΟΥΣΙΚΟΧΟΡΕΥΤΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΦΑΛΑΝΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΠΛΗΘΟΥΣ ΚΟΣΜΟΥ

Μαγική βραδιά στο Γυμνάσιο Φαλάνης την περασμένη Δευτέρα, όπου μαθητές του Γυμνασίου και Λυκείου Φαλάνης παρουσίασαν μια πρωτότυπη μουσικοχορευτική παράσταση με τίτλο «Μάθημα Σολφέζ».
Ήταν μια παράσταση αφιερωμένη στο καλό ελληνικό τραγούδι, που πάντα αποτελούσε βασικό συστατικό της ταυτότητας του ελληνικού πολιτισμού.
Παρουσία διακοσίων και πλέον θεατών, των αντιδημάρχων Παιδείας κ. Δημήτρη Δεληγιάννη και Κοινωνικής Πολιτικής κας Ρίτας Απρίλη, καθώς και του Προέδρου της Κοινότητας κ. Κώστα Λυγούρα, μια ομάδα πενήντα και πλέον μαθητών τραγούδησε, χόρεψε με απίστευτες χορογραφίες και γενικά ενθουσίασε το κοινό για τον απόλυτο συντονισμό της, για τα ωραία κοστούμια εποχής αλλά και για το σκηνικό μιας παλιάς ελληνικής μπουάτ.
Η αυλή του Γυμνασίου Φαλάνης γέμισε ωραίες μουσικές νιάτα και δροσιά αποδεικνύοντας ότι το ελληνικό δημόσιο σχολείο μπορεί να δίνει πραγματικά ποιοτικά αποτελέσματα. Ξεχωριστή ήταν εξάλλου η παρουσία της Χορωδίας Γυναικών Φαλάνης που έδειξε ότι όλες οι γενιές της Φαλάνης μπρούν να συνεργάζονται αρμονικά.
Γενικός συντονιστής της παράστασης ήταν η υποδιευθύντρια του σχολείου κα Ευαγγελία Βουμβουράκη την οποία όλη η κοινωνία της Φαλάνης τίμησε και αποχαιρέτησε για τα τριάντα χρόνια προσφοράς της στο ίδιο σχολείο!
Την μουσική της παράστασης επιμελήθηκε η καθηγήτρια κα Έφη Φαρμάκη ενώ κλαρίνο έπαιξε ο κ. Κώστας Κωστούλης. Τις χορογραφίες δίδαξε η γνωστή ηθοποιός από το «Κόκκινο Ποτάμι» Άννα Μάγκου και η κα Γιάννα Κακαβίτση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ