ΤΩΡΑ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΗΣ «ΦΑΡΜΑΣ ΝΤΟΝΤΟΣ» ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ

Η επιχείρησή  “ΦΑΡΜΑ ΝΤΟΝΤΟΣ” η οποία βρίσκεται στην Λάρισα και πιο συγκεκριμένα στον Παραπόταμο, δραστηριοποιείται στην εκτροφή αγελάδων γαλακτοπαραγωγής για περισσότερα από 40 χρόνια. Τα τελευταία χρόνια ασχολείται και με την καθετοποίηση προϊόντων γάλακτος, προσφέροντας προϊόντα που ξεχωρίζουν για την ποιότητα αλλά και την γεύση τους.

Σε σύγχρονες εγκαταστάσεις, με τις πιο αυστηρές συνθήκες υγιεινής και επεξεργασίας, καθημερινά παράγουμε με αγάπη και φροντίδα μια σειρά από εκλεκτά γαλακτοκομικά προϊόντα όπως γάλα, γιαούρτι, ρυζόγαλο και πολλά ακόμα γαλακτοκομικά προϊόντα από φρέσκο γάλα 100% Ελληνικό.

Στο πλαίσιο της διεύρυνσης της πελατείας τώρα μπορείτε να βρείτε προϊόντα της Φάρμας Ντόντος και στη μεγάλη αλυσίδα s/m Σκλαβενίτης.

Στη συγκεκριμένη αλυσίδα έχουν τοποθετηθεί τα προϊόντα:

Γάλα πλήρες,

Γάλα Ελαφρύ,

Γάλα κατσικίσιο,

Κεφίρ,

Γιαούρτι πρόβειο,

Γιαούρτι γίδινο,

Κρέμ βανίλια και

Ρυζόγαλο.

Οι υπεύθυνοι της επιχείρησης δίνουν μεγάλη βαρύτητα στην υγιεινή και στην ασφάλεια της παραγωγής για αυτό και εφαρμόζουν σύστημα διαχείρισης για την ασφάλεια των τροφίμων EN. ISO 22000:2005.

Παράλληλα, η επιχείρηση, εκσυγχρονίζεται διαρκώς, προκειμένου να μπορεί να σας εξασφαλίσει πάντα το καλύτερο.

Τα προϊόντα διανέμονται σε ένα δίκτυο καταστημάτων στην τοπική αγορά της γύρω περιοχής από την έδρα της.

Το όραμα των υπεύθυνων της φάρμας είναι:

  • η προσήλωση στην παράδοση
  • η ευαισθησία για την επόμενη γενιά
  • η προσοχή στο ελληνικό περιβάλλον που μας φιλοξενεί

Κυρίως όμως με όραμα την επιμονή τους στην υψηλή ποιότητα των προϊόντων, καθημερινά πλουτίζουν το Ελληνικό τραπέζι με προϊόντα απολύτως υγιεινά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ