ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΚΟΚΟΥΡΑ Η ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Δείτε τί αναφέρει η ανακοίνωση της παράταξης

Ανακοινώνεται πως η Βασιλική Οικονόμου προσχωρεί στη παράταξη Νέα Δημοτική Κίνηση Τυρνάβου του Δημάρχου Τυρνάβου Γιάννη Κόκουρα και στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές θα είναι Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος.

Η Βασιλική είναι μια άκρως δραστήρια νέα γυναίκα, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τον τόπο της και τα κοινά, που εργάζεται ως νοσηλεύτρια ενώ παράλληλα είναι διακεκριμένη αθλήτρια πολεμικών τεχνών.

Με την υποψηφιότητα της Βασιλικής Οικονόμου αποδεικνύεται έμπρακτα η τεράστια δουλειά που έχει γίνει από την νυν Δημοτική Αρχή και προσωπικά τον Δήμαρχο Γιαννη Κόκουρα στα ζητήματα που απασχολούν τους νέους ανθρώπους με έμφαση στα θέματα εκπαίδευσης, εργασίας και ασφαλώς με τον σχεδιασμό και υλοποίηση μακρόπνοων σχεδίων που θα καταστήσουν τον Δήμο Τυρνάβου ελκυστικό για την νεολαία μας.

Σε κάθε περίπτωση, είναι γεγονός πως ο Γιάννης Κόκουρας και η νυν δημοτική αρχή με μεθοδικότητα και συστηματικότητα έχουν παράξει χειροπιαστό, μετρήσιμο έργο, έχοντας βελτιώσει αισθητά τις συνθήκες διαβίωσης και τις παρεχόμενες υπηρεσίες σε κάθε συνδημότη και κάθε συνδημότισσα, καθιστώντας τον Δήμο Τυρνάβου έναν τόπο που οι νέοι μας θα επιδιώκουν να παραμείνουν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ