ΜΕ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΕΝΟΨΕΙ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ Η ΠΡΩΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΤΗΣ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ

Μέσα σε κλίμα ενότητας και αισιοδοξίας ενόψει των προσεχών δημοτικών εκλογών του Οκτωβρίου και με ουσιαστική συμμετοχή πραγματοποιήθηκε χθες συγκέντρωση υποψηφίων της Συμπαράταξης Λαρισαίων. Στη συνάντηση μετείχε ο δήμαρχος Λαρισαίων και επικεφαλής της Συμπαράταξης Απόστολος Καλογιάννης και υποψήφιοι για το Δημοτικό Συμβούλιο και τις κοινότητες του Δήμου.

Ο Απόστολος Καλογιάννης περιέγραψε συνοπτικά τους βασικούς άξονες της πολιτικής που έχει ακολουθήσει η δημοτική αρχή της Συμπαράταξης, την περασμένη περιόοδο υπογραμμίζοντας ότι αυτή τη περίοδο η Λάρισα έκανε άλματα προόδου, αφού πλέον εξελίσσεται με γοργούς ρυθμούς σε μια σύγχρονη ευρωπαϊκή πόλη μεσαίου μεγέθους.

«Οραματιστήκαμε, σχεδιάσαμε και υλοποιούμε ένα σύνολο παρεμβάσεων που έχει ως κέντρο τον άνθρωπο και τη δυνατότητα του να ζει σε μια πόλη σύγχρονη, ασφαλή, κλιματικά ουδέτερη και οικονομικά ισχυρή. Με δυο λόγια, μια πόλη ανθρώπινη» είπε ο κ. Καλογιάννης και συνέχισε: «Με την υλοποίηση των έργων αστικών αναπλάσεων και βιώσιμης κινητικότητας αποδώσαμε και αποδίδουμε το δημόσιο χώρο στον πολίτη αναβαθμισμένο, ώστε να δημιουργούνται στο κέντρο και τις συνοικίες συνθήκες περιβαλλοντικής αυτοτέλειας, αλλά και οικονομικής ανάπτυξης. Στηρίξαμε τους ευάλωτους, δημιουργήσαμε χώρους για τη γυναίκα και το παιδί, οργανώσαμε ένα πολιτιστικό κύμα που αγκάλιασε την πόλη και αγκαλιάστηκε απ’ αυτή και πλέον συνεχίζουμε δημιουργώντας το αφήγημα της επόμενης δεκαετίας: Η Λάρισα του μέλλοντος μας, είναι μια πόλη με νέες ευκαιρίες απασχόλησης, με ψηφιακές υπηρεσίες που προσφέρουν ταχύτητα και διαφάνεια στην εξυπηρέτηση πολίτη, με καινοτομία και έξυπνες λύσεις, με συνθήκες οικονομικής ανάπτυξης βασισμένης στο τεράστιο ανθρώπινο δυναμικό της πόλης»

Γιατί με τη Συμπαράταξη

Ο κ. Καλογιάννης ευχαρίστησε τους υποψήφιους για τη «συμπόρευση» τους με τη Συμπαράταξη Λαρισαίων . «Μοιραζόμαστε τα ίδια οράματα και τις ίδιες ανησυχίες για το αύριο. Και στηριζόμαστε σε μια πρωτοποριακή αυτοδιοικητική δύναμη που κατάφερε στα χρόνια της παρουσίας της, να λειτουργήσει με αφοσίωση στα θέματα της πόλης, χωρίς κομματικές εξαρτήσεις, με εργατικότητα, υπευθυνότητα και αποτελεσματικότητα, αλλά κυρίως με σεβασμό στους συμπολίτες και τις ιδιαιτερότητες της πόλης. Μια παράταξη και οι άνθρωποι της, που έδωσαν κύρος στο θεσμό και την πόλη.

Γι’ αυτό η Συμπαράταξη έγινε το «όχημα» πάνω στο οποίο χτίστηκε το κοινό μας όραμα: Ο αναβαθμισμένος δημόσιος χώρος, η τεράστια βελτίωση των υποδομών, οι νέες πλατείες, οι νέες παιδικές χαρές, το νέο δίκτυο ύδρευσης, τα πάρκα, οι πλατείες, οι πεζόδρομοι και οι ποδηλατόδρομοι, προσφέρουν ένα εξαιρετικά βελτιωμένο αστικό περιβάλλον, μέσα στο οποίο ανθεί ο πολιτισμός, η επιχειρηματικότητα και η περιβαλλοντική ισορροπία» τόνισε μεταξύ άλλων ο Απ. Καλογιάννης.
Επίσης, στους υποψήφιους δόθηκαν οι πρώτες οδηγίες για την προεκλογική περίοδο. Ο κ. Καλογιάννης ζήτησε από τους υποψήφιους όλων των ψηφοδελτίων να μπουν «στη μάχη» των εκλογών με δυναμική, εντιμότητα και αξιοπρέπεια, «όπως ταιριάζει σε μια παράταξη που άλλαξε και αλλάζει τα δεδομένα στη Λάρισα» –είπε χαρακτηριστικά – και τόνισε πως στα εννέα χρόνια κατά τα οποία η δημοτική αρχή και ο ίδιος διαχειρίζονται τα ζητήματα της πόλης,

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ