Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΔΕΥΑΤ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ «ΚΑΚΟΤΕΧΝΙΑ ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΣΤΗ ΡΟΔΙΑ»

Δείτε τι αναφέρει ο αντιπρόεδρος της επιχείρησης Απ. Σακελλάρης στο κείμενό του

Με μεγάλη έκπληξη διαβάσαμε στον ηλεκτρονικό τύπο να διακινείται άρθρο-καταγγελία του Δημοτικού Συμβούλου Σάμερ Αμάρι και του Προέδρου της Κοινότητας Ροδιάς Μιχάλη Γιαννούλα με τίτλο «ΚΑΚΟΤΕΧΝΙΑ «ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ» ΣΤΗ ΡΟΔΙΑ!!!»

Προς αποκατάσταση της αλήθειας και για την αποφυγή δημιουργίας αντιπολιτευτικών εντυπώσεων, οφείλω να αναφέρω τα εξής:

«Η ΔΕΥΑ Τυρνάβου εκτελεί ένα ευρύ πλέγμα αντιπλημμυρικών έργων σε όλη την έκταση του Δήμου. Μάλιστα τα έργα αυτά έχουν προϋπολογισμό 2.800.000€ και περιλαμβάνουν εκτεταμένη αντικατάσταση φρεατίων σε όλο το Δήμο. Ενδεικτικά, αφορά 8 χιλιόμετρα στον Τύρναβο ( με τα στενά), 3,5 χιλιόμετρα στον Αμπελώνα, 2 χιλιόμετρα στο Αργυροπούλι, 600 μέτρα στα Πλατανούλια και 250 στη Ροδιά.

Στο πλαίσιο αυτό, ειδικά στην πολύπαθη από πλημμύρες Ροδιά κατασκευάστηκαν νέες πεζογέφυρες από τη ΔΕΥΑΤ. Φυσικά, δεν υπάρχει καμία κακοτεχνία, αντιθέτως τα έργα αυτά θα συμβάλλουν στην ασφάλεια των κατοίκων της Ροδιάς από επικείμενα πλημμυρικά φαινόμενα.

Συνεπώς, η ΔΕΥΑΤ με αίσθημα ευθύνης πράττει έργα εξαιρετικής ποιότητας προς όφελος κάθε συνδημότη και κάθε συνδημότισσα, τόσο σημαντικά έργα μάλιστα είχαν να γίνουν στο Δήμο μας εδώ και 20 χρόνια…

Σε κάθε περίπτωση, λοιπόν, θα παρακαλέσω οι τυχόν υποψήφιοι αυτοδιοικητικοί να μην λαϊκίζουν και να αφήσουν την ΔΕΥΑΤ έξω από το αντιπολιτευτικό τους μένος».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ