ΚΑΚΟΤΕΧΝΙΑ «ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ» ΣΤΗ ΡΟΔΙΑ!!!

Σε μια σοβαρή καταγγελία προχώρησαν σήμερα τόσο ο επικεφαλής της «Πόλης που Θέλουμε» Σάμερ Αμάρι και ο πρόεδρος της κοινότητας Ροδιάς Μιχάλης Γιαννούλας οι οποίοι έχοντας εντοπίσει εδώ και ημέρες κακοτεχνίες σε πεζογέφυρες που κατασκευάστηκαν στο χωριό έψαχναν μάταια να βρουν ποιος κατασκεύασε το έργο, χωρίς να μπορέσουν μέχρι σήμερα να βρουν ποιος έχει την ευθύνη για τις τεράστιες κακοτεχνίες, αφού η πρόσβαση στην πεζογέφυρα είται τέτοια που έχει κλείσει ακόμη και αυλές σπιτιών.

Μάλιστα σαν να μην έφτανε αυτό σήμερα είδαν να τοποθετείται μπετόν στη συγκεκριμένη κακοτεχνία παγιώνοντας ένα έργο που προκαλεί προβλήματα και το οποίο είναι αγνώστου πατρός.

Οι κ.κ. Αμάρι και Γιαννούλας επικοινώνησαν αρχικά με την τεχνική υπηρεσία του δήμου Τυρνάβου που δήλωσε άγνοια για το έργο, παραπέμποντάς τους στην περιφέρεια που επίσης δεν γνωρίζει τίποτα.

Συνεχίζοντας την έρευνα απευθύνθηκαν στον αντιδήμαρχο τεχνικών έργων μήπως και διαφωτιστούν χωρίς όμως και πάλι να υπάρχει κάποια ξεκάθαρη απάντηση.

Δικαιολογημένα λοιπόν ζητούν από το δήμαρχο να δώσει απάντηση για το ποιος κατασκευάζει έργο σε περιοχή ευθύνης του δήμου Τυρνάβου γιατί δεν μπορεί κάποιος να ήλθε να κατασκευάσει ράμπες με το έτσι θέλω.

Τέλος ρωτούν το δήμαρχο αν γνωρίζει για το έργο και αν έστειλε κάποιον μηχανικό να το επιβλέψει ώστε να ενημερωθούν και οι κάτοικοι για το ποιο; ευθύνεται για αυτή την κακοτεχνία.

Σ.Σ.: Το paidis.com επικοινώνησε σήμερα με την περιφέρεια και πήρε τη ρητή διαβεβαίωση ότι δεν είναι δικό της το έργο.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ