ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΕΛΟΣ: ΔΥΟ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΝΙΓΗΚΑΝ ΜΕΣΑ ΣΕ 24 ΩΡΕΣ

Ενα αγοράκι 6 ετών έχασε τη ζωή του σε παραλία στο Καβούρι το απόγευμα του Σαββάτου. Οι διασώστες, παρά την προσπάθεια που κατέβαλαν, δεν κατάφεραν να το σώσουν. Ενώ συνέχεια στην απίστευτη τραγωδία είχαμε σήμερα σε ξενοδοχείο της Νέας Μάκρης όπου ένα 10χρονο παιδάκι πνίγηκε κάτω από άγνωστες συνθήκες στην πισίνα του ξενοδοχείου.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, περίπου στις 18:10 το απόγευμα, λουόμενοι ειδοποίησαν τον ναυαγοσώστη ότι στη θάλασσα βρίσκεται ένα μικρό παιδί χωρίς τις αισθήσεις του.

Αμέσως ο ναυαγοσώστης έτρεξε στο σημείο, έβγαλε το παιδάκι από τη θάλασσα, ξεκίνησε τρεις κύκλους καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να το επαναφέρει.

Στη συνέχεια, τοποθετήθηκε απινιδωτής στο παιδί, ο οποίος έδειξε καρδιακή ασυστολία.

Στο σημείο βρέθηκαν τυχαία και δύο γιατροί καθώς και μία νοσηλεύτρια, για να συνδράμουν.

Λίγη ώρα αργότερα, κατέφτασε κινητή μονάδα του ΕΚΑΒ η οποία παρέλαβε και μετέφερε το παιδί στο Γενικό Νοσοκομείο “Ασκληπιείο” Βούλας, όπου δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

ΣΤΗΝ ΠΙΣΙΝΑ

Εν τω μεταξύ νέα τραγωδία, αυτή τη φορά στη Νέα Μάκρη, με ένα παιδί 10 ετών να ανασύρεται νεκρό από πισίνα ξενοδοχείου το απόγευμα της Κυριακής (16/07).

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, στο σημείο υπήρχε ιδιώτης γιατρός, ο οποίος έκανε ΚΑΡΠΑ στο παιδί όταν έφτασε το ΕΚΑΒ, αλλά το παιδί δεν ανταποκρινόταν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ