ΘΛΙΨΗ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΚΟΥΤΣΟΔΟΝΤΗ

Συλλυπητήρια ανακοίνωση της Ν.Ε. Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ.

Θλίψη έχει προκαλέσει στην κοινωνία της Λάρισας και της Αγιάς η είδηση του θανάτου του οικονομολόγου και στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. Νίκου Κουτσοδόντη που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 67 ετών.

Ο Νίκος Κουτσοδόντης γεννήθηκε το 1956 στην Αμυγδαλή Αγίας (Κουκουράβα).

Σπούδασε οικονομικά στην ΑΣΟΕΕ και εργαζόταν ως οικονομολόγος-λογιστής.

Είχε διατελέσει κοινοτικός σύμβουλος της κοινότητας Αμυγδαλής την περίοδο 1991-1994 και δημοτικός σύμβουλος Λακέρειας από το 1999 έως το 2002.

Ηταν οργανωμένος από το 1975 στην Αριστερά και από το 1991 μέλος του ΣΥΝ, στη δημιουργία του οποίου ήταν από τα ιδρυτικά στελέχη.

Ηταν παντρεμένος με την Ευανθία Κωτούκα και είχαν δύο παιδιά.

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε η ΝΕ Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. στην οποία αναφέρονται τα εξής:

«Η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Λάρισας με οδύνη αποχαιρετά τον Νίκο Κουτσοδόντη, έναν σπουδαίο άνθρωπο, έναν παθιασμένο αγωνιστή της Αριστεράς . Ο θάνατος του σκόρπισε πόνο και ανείπωτη θλίψη στους συντρόφους του, σε όλους όσοι συμπορεύτηκαν και αγωνίστηκαν μαζί του για μία δικαιότερη και αλληλέγγυα κοινωνία, σε όλους όσοι τον γνώρισαν μέσα από τους αγώνες που έδωσε.

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Λάρισας είναι από σήμερα φτωχότερος, καθώς έχασε έναν σύντροφο ο οποίος συγκέντρωνε στο πρόσωπό του όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά τα οποία πρέπει να έχει κάποιος ο οποίος ανήκει στην Αριστερά. Ήθος, ευγένεια, αγωνιστικότητα και ανιδιοτέλεια. Θα λείψει σε όλους και όλες μας.

Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στους συγγενείς και οικείους του».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ