ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΈΝΩΣΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΩΝ Ν. ΛΑΡΙΣΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΒΛΟΥΧΟΣ

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τη «Συμπαράταξη Λαρισαίων» και τον δήμαρχο Απόστολο Καλογιάννη, κατέρχεται ο επι σειρά ετών πρόεδρος της Ένωσης Ιδιοκτητών Φροντιστηρίων Μ.Ε. Νομού Λάρισας και Δ΄ αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Εκπαιδευτικών Φροντιστών Ελλάδος (Ο.Ε.Φ.Ε.) Χρήστος Βλούχος.

Γεννήθηκε στη Λάρισα τον Οκτώβρη του 1967. Αποφοίτησε από το 2ο Λύκειο Λάρισας και σπούδασε κλασική φιλολογία στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Είναι πιστοποιημένος Εκπαιδευτής Ενηλίκων εκπαιδευόμενων από το Ε.ΚΕ.ΠΙΣ. Επίσης, ο κ. Βλούχος διαθέτει πιστοποίηση στην «Ειδική Αγωγή» (Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών) και στη Διαπολιτισμική Εκπαίδευση» (Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων).

Από το 2010 έως σήμερα είναι Πρόεδρος της Ένωσης Ιδιοκτητών Φροντιστηρίων Μ.Ε. Νομού Λάρισας και προσφάτως Δ΄ αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Εκπαιδευτικών Φροντιστών Ελλάδος (Ο.Ε.Φ.Ε.). Από το 2014, με την έμπρακτη στήριξη της πλειοψηφίας των συναδέλφων του Ιδιοκτητών Φροντιστηρίων της πόλης, υπηρετεί το θεσμό του «Κοινωνικού Φροντιστηρίου» που ίδρυσε ο Δήμος Λαρισαίων. Το «Κοινωνικό Φροντιστήριο» αποτελεί πρότυπο για όλη την Ελλάδα και κοσμεί την κοινωνική και εκπαιδευτική πολιτική του Δήμου Λαρισαίων. Από το 1992-1993 έως σήμερα εργάζεται ως φροντιστής διδάσκοντας Έκθεση και Αρχαία Ελληνικά.

Τα τελευταία περίπου 10 έτη, παραδίδει μαθήματα στο «Φιλολογικό Φροντιστήριο Μόρφωση» του οποίου αποτελεί διευθυντή σπουδών.
Είναι παντρεμένος με τη φιλόλογο Πετροπούλου Παγώνα με την οποία έχει αποκτήσει δύο γιούς.

Συνεχίζουμε να χτίζουμε το μέλλον της πόλης, μιας πόλης για τον Άνθρωπο, για εμάς!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ