ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΚΑΙ ΝΕΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ Ο ΣΤ. ΤΣΙΚΡΙΤΣΗΣ

Την Τρίτη 8 Αυγούστου σε ανοιχτή εκδήλωση στον Αμπελώνα, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του paidis.com, θα γίνει η ανακοίνωση από τον επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Δήμου Τυρνάβου και υποψήφιο Δήμαρχο Στέλιο Τσικριτσή, νέων υποψηφίων του συνδυασμού.

Και αυτή η ανακοίνωση όπως και η πρώτη ανακοίνωση θα δείχνει την διεύρυνση του συνδυασμού σε ανθρώπους αγωνιστές, πρωτοπόρους ανιδιοτελείς, που προέρχονται από διαφορετικές αφετηρίες.

Ανάμεσα στους νέους υποψήφιους υπάρχουν έμπειρα αυτοδιοικητικά στελέχη που είχαν διατελέσει και αντιδήμαρχοι στο παρελθόν όπως οι Αλέκος Χατζηκρανιώτης και Δημήτρης Κουτσίνας αλλά και οι Κ. Πατσίκας και Ν. Μπαντόγιας.

«Σίγουρα και αυτή η ανακοίνωση, όπως και η πρώτη θα προκαλέσει αίσθηση από άποψη υποψηφίων που στελεχώνουν τον συνδυασμό και θα αναδεικνύει την έντονη δυναμική του συνδυασμού αλλά και την ευρεία απήχηση που έχει η Λαϊκή Συσπείρωση προεκλογικά», σημειώνουν όσοι παρακολουθούν τις κινήσεις του υποψηφίου δημάρχου, ο οποίος θα κάνει και άλλες ανακοινώσεις μέσα στον Αύγουστο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ