Θ. ΜΑΜΑΚΟΣ: ΌΤΑΝ, ΑΝ, ΕΦΟΣΟΝ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ…

Το σχόλιο του υποψηφίου δημάρχου για το σχέδιο στάθμευσης της Λάρισας που παρουσίασε ο Απ. Καλογιάννης 

Σε μια αγωνιώδη προσπάθεια να ξεφύγει από τα ερωτηματικά που έχουν προκύψει από την υπόθεση του AEL FC ARENA, ο απερχόμενος Δήμαρχος παρουσίασε σήμερα μια φανταστική εικόνα του πώς θα μπορούσε να είναι η στάθμευση στην πόλη!

Ακολουθώντας τη γνωστή πλέον τακτική του, τάζουμε και … όπου βγει, υποσχέθηκε υπόγειο πάρκινγκ στο χώρο του ΙΚΑ (που ακόμα δεν έχει περάσει στο Δήμο), υποσχέθηκε για πολλοστή φορά τα υπάρχοντα πάρκινγκ πίσω από το ΚΤΕΛ (θα γίνει και υπόγειο!), Νεάπολη, Καλλιθέας, και Αλκαζάρ!

Κουβέντα για τα τρία περιφερειακά πάρκινγκ, που έχει ήδη υποσχεθεί πολλές φορές αλλά αγνοούνται κάπου στο μυαλό του, καθώς το δύσκολο με τη Δημοτική Αρχή Καλογιάννη δεν είναι η υπόσχεση αλλά η υλοποίηση των φαντασιώσεων της.

Θα έχουμε και ειδικά οχήματα με εξπρές δρομολόγια για την κεντρική πλατεία, όπως αποκτήσαμε σε αυτή τη θητεία του κ. Καλογιάννη με την «εγκατάσταση φορτιστών ηλεκτρικών αυτοκινήτων και αγορά για το δήμο των πρώτων ηλεκτρικών οχημάτων» που είχε υποσχεθεί το 2019…

Και επειδή είναι μακρύς ο δρόμος από την φαντασίωση μέχρι την πραγματικότητα, μήπως ο κ. Καλογιάννης θα έπρεπε να εξηγήσει γιατί και πώς, ό,τι είχε υποσχεθεί το 2019 έμεινε στα χαρτιά.

Θυμίζουμε λοιπόν τις υποσχέσεις:

– Βρίσκεται σε μελέτη η διερεύνηση για δημοτικούς χώρους πάρκινγκ μέσα στο ευρύτερο κέντρο και περιφερικά πάρκινγκ σε όλες τις εισόδους της πόλης.

– Στόχος είναι μέχρι το 2020 να δημιουργηθούν κεντρικά και περιφερειακά δημοτικά πάρκινγκ.

– Μελετάται σύστημα ταχείας μεταφοράς από τα περιφερειακά πάρκινγκ στο κέντρο (με ειδικό λεωφορείο, με ειδικά ποδήλατα, με ηλεκτρικά οχήματα).

– Είναι έτοιμη η μελέτη για το σύστημα στάθμευσης των μόνιμων κατοίκων αλλά και το σύστημα έξυπνης ελεγχόμενης στάθμευσης και μέσα στο 2019 σχεδιάζεται η προκήρυξή του.

– Μελετάται η εγκατάσταση φορτιστών ηλεκτρικών αυτοκινήτων και αγορά για το δήμο των πρώτων ηλεκτρικών οχημάτων

(Από το πρόγραμμα του κ. Καλογιάννη το 2019)

Δεν περιμέναμε εξηγήσεις από τον κ. Καλογιάννη, ούτε να πει στους Λαρισαίους την αλήθεια. Αυτήν άλλωστε τη γνωρίζουν πολύ καλά και οι μόνιμοι κάτοικοι του κέντρου και οι κάτοικοι των κοντινών στο κέντρο περιοχών και οι επισκέπτες…

Θα περιμέναμε όμως λίγη σοβαρότητα.

Χορτάσαμε «σανό», κ. Καλογιάννη!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ