ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ

Αγανακτισμένοι δηλώνουν, επαγγελματίες, επιχειρηματίες και πολίτες του Τυρνάβου από τη χαμηλής ποιότητας εξυπηρέτηση που έχουν από τις Τράπεζες που λειτουργούν είτε με καταστήματα. είτε με ΑΤΜ στον Τύρναβο.

Οπως επισημαίνουν η κατάσταση είναι δραματική στα ελάχιστα γκισέ όπου συνωστίζονται καθημερινά πολίτες, συνταξιούχοι και επαγγελματίες με αποτέλεσμα η αναμονή να είναι πολύωρη ενώ ανάλογη είναι και η κατάσταση στα ΑΤΜ τα οποία σχεδόν κάθε μέρα μένουν νωρίς χωρίς χρήματα ή αντιμετωπίζουν προβλήματα στη λειτουργία τους.

Το πρόβλημα επιβεβαίωσε ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κ. Πετμεζάς ο οποίος απαντώντας σε σχετική ερώτηση του paidis.com υποστήριξε ότι γίνεται και ο ίδιος καθημερινά δέκτης παραπόνων από συναδέλφους του αλλά και διαπιστώνει και ο ίδιος το πρόβλημα.

«Δεν είναι δυνατόν ο Τύρναβος με την πλούσια επιχειρηματική δραστηριότητα, με τους χιλιάδες αγρότες να θυμίζει όσον αφορά τις υπηρεσίες μικρό χωριό» σημειώνει χαρακτηριστικά ο κ. Πετμεζάς3 που τονίζει ότι θα πρέπει να ασκηθούν πιέσεις είτε για να βελτιωθούν οι παρεχόμενες υπηρεσίες είτε για να δημιουργηθούν και νέα καταστήματα τραπεζών στον Τύρναβο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ