ΑΥΡΙΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΚΟΥΒΕΛΑ

Η Κομματική Οργάνωση Βάσης Τυρνάβου του ΚΚΕ, θα αποχαιρετήσει το Σάββατο 5 Αυγούστου στις 10.00π.μ. τον σύντροφο Νίκο Κούβελα, που έφυγε χθες από τη ζωή. Η πολιτική τελετή αποχαιρετισμού, θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του ΚΑΠΗ Τυρνάβου,(πλατεία αγοράς). Επιθυμία της οικογένειας είναι, αντί στεφάνων, να δοθεί οικονομική ενίσχυση στο ΚΚΕ.

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Με θλίψη το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου συνταξιούχων πρώην ΔΕΚΟ ανακοινώνει ότι την Τετάρτη 2/8/23 το πρωί έφυγε από τη ζωή ο συνάδελφος μας Νίκος Κούβελας.
Ο συνάδελφος Νίκος από νωρίς εντάχτηκε στο ταξικό κίνημα το οποίο υπηρέτησε με συνέπεια μέχρι το τέλος της ζωής του. Στα δύσκολα χρόνια του εργατικού κινήματος έμεινε «όρθιος», χωρίς καμία ταλάντευση, επιλέγοντας το δρόμο του αγώνα, της ταξικής πάλης.
Συνέβαλε αποφασιστικά στην ανάπτυξη του ταξικού πόλου των συνταξιούχων στο χώρο των ΔΕΚΟ-ΤΡΑΠΕΖΩΝ και στην ίδρυση του Συλλόγου μας. Υπήρξε μέλος του Διοικητικού μας Συμβούλιου πρωτοστατώντας και στη δημιουργία του παραρτήματος Θεσσαλίας του Συλλόγου μας του οποίου ήταν πρόεδρος όλα τα χρόνια.
Παρά τα σοβαρότατα προβλήματα Υγείας που τον βασάνιζαν τα τελευταία χρόνια δεν σταμάτησε ούτε στιγμή να αγωνίζεται για την απελευθέρωση της εργατικής τάξης από κάθε τι που τη δυναστεύει. Δεν έκανε σημαία του το «πάμε και όπου βγει». Με συνέπεια καθοδήγησε το παράρτημα του Συλλόγου, βάζοντας το στη «σωστή ράγα» του κινήματος, ήταν πανταχού παρών όπου το κίνημα τον καλούσε, παρών σε κάθε μικρή και μεγάλη μάχη του ταξικού εργατικού κινήματος.
Ταγμένος ολοκληρωτικά στην υπόθεση της απελευθέρωσης της εργατικής τάξης, υπηρέτησε πιστά τις αρχές και τις αξίες του κινήματος συμμετέχοντας με το Σύλλογο σε κάθε μικρή και μεγάλη εργατική κινητοποίηση της περιοχής, εκφράζοντας την αλληλεγγύη στους αγώνες του Εργατικού Κέντρου Λάρισας και των αγροτών, στις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας για το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών, στις κινητοποιήσεις της Επιτροπής Ειρήνης Λάρισας, στις κινητοποιήσεις διαμαρτυρίας για να μη γίνει εμπόρευμα η Υγεία του λαού,στις διαμαρτυρίες κατα των πλειστηριασμών λα’ι’κών κατοικιών , στις διαμαρτυρίες να μη κόβεται το ρεύμα στα φτωχά λα’ι’κά σπίτια και όπου αλλού υπήρχε άδικο. .
Ήταν και θα παραμείνει Α Θ Α Ν Α Τ Ο Σ στις καρδιές μας ,ως ο πάντα ευγενικός και σταθερά ταξικά προσανατολισμένος αθόρυβος και δυναμικός συνάδελφος Νικόλας μας.
Η κηδεία του συνάδελφου Νίκου θα είναι πολιτική και θα γίνει το Σάββατο 5 Αυγούστου, ώρα 10.00′ στο ΚΑΠΗ ΤΥΡΝΑΒΟΥ (Τρίγωνη πλατεία Αγοράς).Η σορός του θα βρίσκεται απο τις 9.30′ στον ίδιο χώρο.
Το Διοικητικό Συμβούλιο εκφράζει τα θερμά του συλληπητήρια και τη συμπαράσταση του στη σύντροφό του Γιούλη και στον γιό του Σπύρο.
Στη μνήμη του συνάδελφου Νίκου το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε να διαθέσει το ποσόν των διακοσίων (200) ευρώ στο ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΉ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ