4 ΝΕΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ

Το Βολτ Ελλάδας στηρίζει το σημερινό δήμαρχο

Δυο ακόμα υποψηφιότητες για τις δημοτικές εκλογές του ερχόμενου Οκτωβρίου ανακοίνωσε σήμερα η Συμπαράταξη Λαρισαίων. Πρόκειται για τη νοσηλεύτρια κα. Αθανασία Γκανά και τον γνωστό επαγγελματία στο χώρο των κατασκευών κ. Χρήστο Πρίφτη. Εν τω μεταξύ χθες ανακοινώθηκαν άλλες δύο υποψηφιότητες .

Πρόκειται για την φιλόλογο κ. Χριστίνα Ηλιάδη, η οποία σηματοδοτεί και τη στήριξη του κόμματος Βολτ Ελλάδας στη Συμπαράταξη και στο νυν δήμαρχο Απόστολο Καλογιάννη, ενόψει των εκλογών και του κ. Κώστα Λαρίση, νοσηλευτή, αντιπροέδρου του ΝΤ Λάρισας της ΑΔΕΔΥ.

Αθανασία Γκανά

Ειδικότερα, η κ. Αθανασία Γκανά είναι νοσηλεύτρια. Εδώ και 15 χρόνια εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα και ειδικότερα στη γενική κλινική Thessalia, με πάθος, αγάπη και φροντίδα για τον συνάνθρωπο.

Είναι παντρεμένη και μητέρα δυο παιδιών. Όπως επισημαίνει η ίδια «στηρίζω τον Απόστολο Καλογιάννη γιατί έχει σχέδιο και όραμα για την επόμενη ημέρα της Λάρισας.

Ο Χρήστος Πρίφτης

Επίσης, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τη «Συμπαράταξη Λαρισαίων» κατέρχεται ο Χρήστος Πρίφτης που δραστηριοποιείται στον κλάδο των κατασκευών, ενώ είναι και πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας της Ανθούπολης.

O Χρήστος Πρίφτης γεννήθηκε το 1966 στο Μπεράτι της Αλβανίας.Το 1996 ήρθε με την οικογένειά του στην Ελλάδα όπου και ξεκίνησε να δραστηριοποιείται στον κατασκευαστικό κλάδο. Το 2015 αποφοίτησε από τη σχολή Δομικών Έργων ιδιωτικού ΙΕΚ ενώ παράλληλα συμμετείχε σε σειρά σεμιναρίων στον κλάδο των κατασκευών.

Έχοντας όλα αυτά τα χρόνια αναλάβει την κατασκευή μεγάλων δημόσιων υποδομών και ιδιωτικών έργων και έχοντας αποκομίσει πολυετή εμπειρία και τη σχετική τεχνογνωσία, ίδρυσε το 2020 την κατασκευαστική εταιρεία «Πρίφτης Ε.Ε.» στη Λάρισα, ενώ το 2022 η δράση της εταιρείας επεκτάθηκε και στην Αθήνα.

Ως φυσικό επακόλουθο της αγάπης του για τον αθλητισμό, της ενασχόλησής του με το ποδόσφαιρο και της προσφοράς του επί σειρά ετών σε διάφορες ομάδες, ήταν να αναλάβω το 2022 την προεδρία του Α.Ο. Ανθούπολης. Είναι παντρεμένος και έχει τρία παιδιά.

Το 2019 συμμετείχε ενεργά στον αγώνα της “Συμπαράταξης Λαρισαίων”, στηρίζοντας τον δήμαρχο Απόστολο Καλογιάννη.

Στις φετινές εκλογές θα δώσει ξανά το παρόν στο όραμα της παράταξης, για τη Λάρισα της ανάπτυξης, του πολιτισμού και της καλύτερης ποιότητας ζωής για τους συμπολίτες μας.

Στήριξη από το Βολτ – Υποψήφια η Χριστίνα Ηλιάδη

Αναλυτικά, το Βολτ Ελλάδος δηλώνει τη στήριξή του στον σημερινό Δήμαρχο Λαρισαίων Απόστολο Καλογιάννη και στις αυτοδιοικητικές εκλογές συμπορεύεται με την “Συμπαράταξη Λαρισαίων” προτείνοντας και υποστηρίζοντας την υποψηφιότητα του μέλους του Χριστίνας Ηλιάδη στο πλαίσιο τόσο των κοινών αρχών και αξιών, όσο και του προοδευτικού, πραγματιστικού και πανευρωπαϊκού χαρακτήρα του.

Η κ. Ηλιάδη γεννήθηκε το 1964 στη Λάρισα, όπου και κατοικεί μόνιμα. Εργάζεται ως φιλόλογος στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση και είναι κάτοχος πτυχίων Φιλολογίας ΑΠΘ, Νομικής ΔΠΘ, Μουσικής ΔΩΛ και M.Sc. στην Διοίκηση Πολιτισμικών Μονάδων ΕΑΠ. Είναι Διευθύντρια του 4ου Ημερήσιου Επαγγελματικού Λυκείου Λάρισας, ενώ έχει διατελέσει και Προϊσταμένη Εκπαιδευτικών Θεμάτων της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας.

Διαθέτει μεγάλη εμπειρία στον τομέα της Εκπαίδευσης και του Πολιτισμού και έχει συνεχή παρουσία και συμμετοχή σε εθελοντικές δράσεις του Δήμου Λαρισαίων. Επιπλέον δραστηριοποιείται ως μέλος Συλλόγων και φορέων πολιτιστικού και εκπαιδευτικού ενδιαφέροντος.

Η κ. Χριστίνα Ηλιάδη θα συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο της παράταξης διεκδικώντας μία θέση στο δημοτικό συμβούλιο της πόλης. Της ευχόμαστε καλή επιτυχία στον προεκλογικό αγώνα της!

Ο κ. Κώστας Λαρίσης

Ο κ. Κώστας Λαρίσης είναι Νοσηλευτής στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας και για 12 χρόνια εργαστηριακός συνεργάτης στο Τμήμα Νοσηλευτικής του ΤΕΙ Λάρισας. Εχει αναπτύξει έντονη συνδικαλιστική παρουσία στο Σύλλογο Εργαζομένων του Ιδρύματος και στο Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ, είναι γενικός συμβουλος στην ΠΟΕΔΗΝ, ενώ είναι μέλος και της Νομαρχιακής Επιτροπής Λάρισας του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ.
Γεννήθηκε στη Λάρισα το 1967. Το 1990 αποφοίτησε από το τμήμα Νοσηλευτικής του ΤΕΙ Ηρακλείου. Το 1994, ο Κ. Λαρίσης, διορίστηκε μέσω ΑΣΕΠ στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία». Σχεδόν ταυτόχρονα ξεκίνησε η συνδικαλιστική μου δράση με το Σωματείο Εργαζομένων, ενώ το 1999 απέκτησε την Παιδιατρική Νοσηλευτική ειδικότητα.

Μετατέθηκε στη Λάρισα και ειδικότερα στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο όπου εργάζεται ως σήμερα. Υπήρξε Καθηγητής (εργαστηριακός συνεργάτης) για μια 12ετία (2002-2014) στο ΤΕΙ Λάρισας του τμήματος Νοσηλευτικής.
Στο ΠΓΝΛ συνεχίστηκε η θέληση για συμμετοχή στα κοινά, με παρεμβάσεις και προτάσεις για το καλό των εργαζομένων και των πολιτών.
Από το 2003 ως σήμερα έχει θητεύσει ως Πρόεδρος, Αντιπρόεδρος, Γεν. Γραμματέας και μέλος στο Σωματείο εργαζομένων του ΠΓΝΛ.
Επι σειρά ετών εκλέγεται στο Δ.Σ. του Νομαρχιακού Τμήματος της ΑΔΕΔΥ από το 2014 και έχει διατελέσει γενικό γραμματέας του ΔΣ ενώ σήμερα είναι Αντιπρόεδρος στο Νομαρχιακό τμήμα.
Το 2019 συμμετείχε στις Δημοτικές εκλογές με την Συμπαράταξη. Από τις αρχές του 2022 είμαι μέλος του Δ.Σ της ΔΕΥΑΛ.
Είναι εκλεγμένος Γενικός Σύμβουλος της Ομοσπονδίας των Υγειονομικών (ΠΟΕΔΗΝ), ενώ σήμερα είναι μέλος της Ν.Ε ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Λάρισας. Είναι έγγαμος με δύο παιδιά.

Σε σχετική δήλωσή του ο κ. Λαρίσης σημειώνει τα εξής:

«Η συνδικαλιστική μου δράση σχεδόν τριών δεκαετιών με ανιδιοτελή προσφορά, με θέληση, γνώση και εμπειρία είναι τα εφόδια για να συνεχίσω τον αγώνα και στην νέα εκλογική αναμέτρηση με τον Δήμαρχο Απόστολο Καλογιάννη και την Συμπαράταξη Λαρισαίων.
Ταυτίζομαι με το όραμα και τα σχέδια της Συμπαράταξης. Η Λάρισα που αλλάζει , μια πόλη που γίνεται όμορφη ,φιλική και ελκυστική για τους Δημότες της αλλά και για τους επισκέπτες της.
θα αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις για να κερδηθεί κι αυτή η μάχη, ελπίζοντας ότι θα έχω βάλει και γω ένα λιθαράκι για να ολοκληρωθεί αυτό το μεγαλόπνοο σχέδιο για μια πόλη ευρωπαϊκών προδιαγραφών»

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ