ΤΡΑΓΩΔΙΑ: 24ΧΡΟΝΗ ΠΕΘΑΝΕ ΣΤΟ ΠΑΡΤΙ ΤΩΝ ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ ΤΗΣ

Μία ακόμα ασύλληπτη τραγωδία σημειώθηκε χθες το απόγευμα όταν μία 24χρονη πήγε να γιορτάσει με την παρέα της σε ξενοδοχείο τα γενέθλιά της, κατέρρευσε και απεβίωσε λίγη ώρα αργότερα.

Σύμφωνα με πληροφοριες της «Ροδιακής», όλα συνέβησαν στη Ρόδο όπου η 24χρονη διέμενε με την παρέα της σε ξενοδοχείο στην περιοχή του Γενναδίου στο πλαίσιο ολιγοήμερων διακοπών και για να γιορτάσει τα γενέθλιά της. Την ώρα που διασκέδαζε με τους φίλους της η 24χρονη σηκώθηκε να παίξει πιάνο αλλά εκεί ένιωσε δυσφορία και κατέρρευσε. Αμέσως φίλοι και το προσωπικό του ξενοδοχείου ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ και το αγροτικό ιατρείο του Γενναδίου.

Στο σημείο έφτασε γιατρός που ξεκίνησε αμέσως διαδικασία καρδιοαναπνευστικής αναζωγόνησης (ΚΑΡΠΑ). Ταυτόχρονα ειδοποιήθηκε και το ΕΚΑΒ Ρόδου που έδωσε εντολή να μεταβεί ασθενοφόρο στην περιοχή για τη μεταφορά της 24χρονης. Παρά τις προσπάθειες των διασωστών του ΕΚΑΒ η 24χρονη κατέληξε λίγο αργότερα βυθίζοντας έτσι σε βαρύ πένθος την οικογένειά της, τους φίλους της και ολόκληρο το νησί της Ρόδου.

enikos.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ