ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΚΟΚΟΥΡΑ Ο ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΠΑΝΟΓΙΑΝΝΗΣ

Δείτε την ανακοίνωση της παράταξης

Ανακοινώνεται πως ο γνωστός συνδικαλιστής του πρωτογενούς τομέα Στέλιος Σπανογιάννης προσχωρεί στη Νέα Δημοτική Κίνηση Τυρνάβου και θα κατέλθει ως υποψήφιος Σύμβουλος στις επικείμενες Αυτοδιοικητικές Εκλογές στο πλευρό του Δημάρχου Τυρνάβου Γιάννη Κόκουρα.

Ο καταγόμενος από τη Σμίξη Στέλιος Σπανογιάννης έχει σπουδάσει Μηχανικός Έργων Υποδομής και είναι παντρεμένος με την Γεωργία Καραγούγα με την οποία έχουν αποκτήσεις δύο υπέροχα τέκνα.

Παράλληλα, είναι ενεργός συνδικαλιστής στον κτηνοτροφικό κλάδο, ιδρυτικό μέλος του Κτηνοτροφικού Συλλόγου Τυρνάβου και μέλος της Ομοσπονδίας.

Και η εν λόγω υποψηφιότητα, δηλαδή ενός ανθρώπου μαχητικού με ιδιαίτερες γνώσεις και καταγεγραμμένους αγώνες στα αγροτοκτηνοτροφικά ζητήματα, αποδεικνύει έμπρακτα το συνεχές, ουσιαστικό και απτό ενδιαφέρον του Δημάρχου Τυρνάβου Γιάννη Κόκουρα για τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους της περιοχής μας.

Ταυτόχρονα , καθίσταται σαφές πως η πλειοψηφία των συνδημοτών μας έχει εκτιμήσει θετικότητα το ως τώρα έργο της νυν Δημοτικής Αρχής, έργο που αφορά μεταξύ άλλων τα ζητήματα της καθημερινότητας, τα μεγάλα έργα πνοής και φυσικά τη στήριξη των αγροτών και των κτηνοτρόφων του Δήμου μας, των πραγματικών αιμοδοτών της τοπικής οικονομίας μας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ