ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΧΟΥΛΙΓΚΑΝΣ

Νέες αποκαλύψεις που αποδεικνύουν την αδράνεια της ΕΛ.ΑΣ. για το κονβόι θανάτου των ακροδεξιών χούλιγκαν, που προκάλεσαν το θάνατο του 29χρονου φίλου της ΑΕΚ, έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ, οι συνοριακές Αρχές του Μαυροβουνίου είχαν ενημερώσει από το πρωί της Δευτέρας, εγγράφως, τις ελληνικές Αρχές για την μετακίνηση των οπαδών της Ντιναμό Ζάγκρεμπ στην Αθήνα.

Το σχετικό έγγραφο έφτασε στα γραφεία της ΕΛ.ΑΣ. στις 09:22 το πρωί της Δευτέρας και στο οποίο υπήρχε η επισήμανση ότι περίπου 120 άτομα, τα οποία χαρακτηρίζονται ως «επικίνδυνοι οπαδοί» πέρασαν από τα σύνορα με πιθανό προορισμό την Αθήνα για το παιχνίδι της ΑΕΚ με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Στα άτομα αυτά έγιναν έλεγχοι και στο έγγραφο υπάρχουν οι αριθμοί των πινακίδων κυκλοφορίας των αυτοκινήτων που πέρασαν τα σύνορα στο Μαυροβούνιο, όπως ο τύπος των οχημάτων και οι μάρκες τους.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο δημοσιογράφος, Χρήστος Νικολαΐδης, που αποκάλυψε το έγγραφο «το μόνο που δεν ξέραμε είναι το νούμερο των παπουτσιών που φόραγαν».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ