ΟΙ 45 ΝΕΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΣΤ. ΤΣΙΚΡΙΤΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΑ

Σαρανταπέντε νέους υποψήφιους του συνδυασμού Λαϊκής Συσπείρωσης παρουσίασε σήμερα σε μαζική εκδήλωση στον Αμπελώνα ο επικεφαλής του συνδυασμού και υποψήφιος δήμαρχος Δήμου Τυρνάβου Στέλιος Τσικριτσής απευθύνοντας για μία ακόμη φορά κάλεσμα μαζικής συμμετοχής και στήριξης του συνδυασμού.

«Σε όλους εσάς που είμαστε μαζί στους δρόμους της διεκδίκησης, απευθύνουμε κάλεσμα συμπόρευσης και κοινής δράσης, που παλεύετε για να βελτιώνεται η καθημερινότητα σας, που ψάχνετε στήριξη και μικρές ανάσες, αλλά ο αγώνας σας σκοντάφτει στην πολιτική αναλγησία του κράτους και της τοπικής διοίκησης.
Σε όλους εσάς που αντιστέκεστε, που πάτε κόντρα στις πιέσεις και τα ανταλλάγματα, που αγωνιάτε για τον τόπο σας και αναζητάτε μια διέξοδο και προοπτική γι’ αυτόν, που αγαπάτε τα χωριά σας, που τα κρατάτε ζωντανά, που τα θέλετε όμορφα, που θέλετε να ζείτε και να παράγετε εδώ.
Σε εσάς που αναρωτιέστε γιατί δεν είναι προτεραιότητα η επίλυση ζωτικών προβλημάτων στην πόλη μας και στα χωριά μας αλλά προέχουν το φαγοπότι και οι εξυπηρετήσεις κάθε είδους εργολάβων, τεχνικών «αναπτυξιακών» εταιριών-, «κοινωνικών-συνεταιριστικών» επιχειρήσεων και άλλων επιχειρηματιών.
Σε εσάς που στέκεστε απέναντι στην απογοήτευση, στη μοιρολατρία και τον συμβιβασμό που καλλιεργούν όλες οι άλλες πολιτικές δυνάμεις και μπορείτε να δείτε πιο καθαρά ότι η προγραμματική σύγκλιση που υπάρχει στην κεντρική πολιτική σκηνή, στους δήμους και τις Περιφέρειες γίνεται κυριολεκτικά ταύτιση. Που αντιλαμβάνεστε ότι δεν υπάρχουν διακρίσεις στην εφαρμογή της κυρίαρχης πολιτικής από δημοτικές ή περιφερειακές αρχές που ανήκουν στα λεγόμενα κυβερνητικά ή σε αποκόμματα τους με την ίδια συνταγή ή σε δήθεν ανεξάρτητους υποψηφίους που όμως ακουμπούν σε αυτά τα κόμματα.

Στην αρχή της ομιλίας του ο υποψήφιος δήμαρχος θύμισε στους κατοίκους του Αμπελώνα τις ενέργειες της δημοτικής αρχής του Ν. Μαλάκου λέγοντας:

«Το 2011 η δημοτική αρχή του ΠΑΣΟΚ τότε, στην οποία μάλιστα συμμετείχε ενεργά ως αντιπρόεδρος τότε ο επικεφαλής σήμερα της παράταξης «Η πόλης που θέλουμε» και η πλειοψηφία των σημερινών του υποψήφιων που διεκδικούν την ψήφο σας , δε δίστασαν να επιβάλλουν ως αντιστάθμισμα στις μειώσεις της κρατικής χρηματοδότησης το χαράτσι του 80% επι της κατανάλωσης σε ένα αγαθό όπως το νερό, επιβαρύνοντας τους κατοίκους στον Αμπελώνα και στο Βρυότοπο. Και μάλιστα έφτασαν στο σημείο να ασκήσουν διώξεις σε συνδημότες μας που δίκαια αντέδρασαν αλλά οι μαζικές διεκδικήσεις μας τότε και ο κοινός μας αγώνας είχε αποτελέσματα και τελικά αφαιρέθηκε το συγκεκριμένο τέλος.

Σκληρή κριτική άσκησε στη σημερινή δημοτική υποστηρίζοντας ότι είναι ακόμα μια δημοτική αρχή που όπως, και οι προηγούμενες, έχει επιλέξει να χαϊδεύει την κυβέρνηση βγάζοντας ακόμα και ευχαριστήρια σε υπουργούς, ακόμα και για τα ψυχούλα που δόθηκαν ως ενίσχυση στους παραγωγούς αποσιωπώντας ότι εξαιρέθηκε αρκετά μεγάλος αριθμός αγροτικών προϊόντων της περιοχής. Αλλά αυτοί εκεί, να πουν ευχαριστώ, για να εξυπηρετήσουν τα μικροκομματικά τους συμφέροντα, αδιαφορώντας βέβαια για την επιβίωση των αγροτών και των κτηνοτρόφων μας, που αποτελούν το μεγαλύτερο κομμάτι της κοινωνίας του Δήμου Τυρνάβου.
Όμως ξέρουμε πολύ καλά πως η στάση μας στα μπλόκα και στους αγώνες των αγροτών έφερε τα όποια αποτελέσματα και όχι τα λιβανίσματα.

«Η σημερινή Δημοτική Αρχή του τόπου μας είναι υπέρμαχη της ιδιωτικοποίησης της ενέργειας. Που φυσικά εννοείται πως δεν εγγυάται στους πολίτες φθηνή ενέργεια ,αλλά βέβαια δημιουργεί παραγωγικά και περιβαλλοντικά προβλήματα», ανέφερε χαρακτηριστικά και συνέχισε:

«Είναι οι ίδιοι που μαζί με τις προηγούμενες δημοτικές αρχές ,αντί να συντηρήσουν και να δημιουργήσουν χώρους άθλησης και πολιτισμού, με την αδιαφορία τους δημιούργησαν κουφάρια κτιρίων και αθλητικών εγκαταστάσεων.
Ενδεικτικά αναφέρω την αδιαφορία τους να εντάξουν τον Αμπελώνα στο πρόγραμμα των Αστικών Αναπλάσεων από το οποίο θα επωφελούνταν έργα που θα βελτίωναν την καθημερινότητα των πολίτων ύψους 120.000 ευρώ, αδιαφορία και ανικανότητα που βαραίνει εξίσου τόσο την προηγούμενη δημοτική αρχή του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και την σημερινή μαζί με την περιφερειακή αρχή της ΝΔ».

Ο Στ. Τσικριτσής τόνισε επίσης ότι στις περιφερειακές και δημοτικές εκλογές του Οκτώβρη, μπορεί να γίνει ένα ακόμα βήμα απέναντι στον αρνητικό συσχετισμό της πολιτικής των κομμάτων που στηρίζουν «τα κέρδη των λίγων».

«Οι εργαζόμενοι, οι αυτοαπασχολούμενοι, οι βιοπαλαιστές αγρότες, οι συνταξιούχοι, οι γυναίκες των λαϊκών στρωμάτων, οι νέες και οι νέοι που ζουν στο Δήμο Τυρνάβου έχουμε επιλογή που να αντιστοιχίζεται στα συμφέροντά μας:
Να δυναμώσουμε τα ψηφοδέλτια της «Λαϊκής Συσπείρωσης».
Καλούμε να σκεφτεί ο εργαζόμενος λαός: Τι τοπικές αρχές και εκλεγμένους έχει ανάγκη;» ξεκαθάρισε με νόημα.

Από τα βέλη του κ. Τσικριτσή δεν γλύτωσε ούτε ο συνδυασμός που ανακοίνωσε η κ. Β. Ζαχαρακούλη. Πιο συγκεκριμένα ανέφερε τα εξής:

«Γίνεται μια προσπάθεια αυτόν τον καιρό να φτιάξουν έναν συνδυασμό με το όνομα Νέοι Οριζοντες αλλα μόνο νεοι δεν είναι δοκιμασμένοι είναι. Στην πράξη δεν θα διαφέρουν σε τίποτα ουσιαστικό από την σημερινή Δημοτική Αρχή, όσο και να προσπαθούν να αποδείξουν το αντίθετο. Η αλήθεια είναι όμως πως δεν υπάρχουν σαφή όρια μεταξύ τους και γι αυτό και οι υποψήφιοί τους μεταπηδούν από την μια παράταξη στην άλλη. Είναι έτοιμοι να κάνουν βόλτα πάλι τις ψήφους που θα πάρουν.
Φίλες και φίλοι βλέπουμε τους συνδυασμούς του σημερινού δημοτικού συμβουλίου, να μαλώνουν δήθεν για τις απευθείας αναθέσεις, χωρίς να καταγγέλλουν το νομικό πλαίσιο και τα κόμματα που το ψηφίζουν.
Μαλώνουν για τα αξιώματα αλλά υπερψηφίζουν το αντιδημοκρατικό Προεδρείο του Δ.Σ., τις διοικήσεις των δημοτικών επιχειρήσεων, τις διάφορες επιτροπές. Ανέχονται τις προκλητικές απουσίες των συμβούλων.
Στα προγράμματά τους κυριαρχεί η προβολή της ιδιωτικοποίησης της καθαριότητας, του ηλεκτροφωτισμού , η κερδοσκοπική αξιοποίηση δημοτικών χώρων».

Κλείνοντας τόνισε ότι:

«Η Λαϊκή Συσπείρωση, έχει χαράξει στόχους με γνώμονα τα πραγματικά προβλήματα. Αυτά δεν τα διακρίνουμε σε γενικά και τοπικά, γιατί και τα δεύτερα πηγάζουν από την κυρίαρχη πολιτική και τους εκπροσώπους της στον τόπο μας. Δεν κρύβουμε τις αιτίες, ούτε τους υπεύθυνους.

Διεκδικούμε την επιστροφή στο δήμο των παρακρατηθέντων πόρων. Την κατάργηση των ανταποδοτικών τελών και τη χρηματοδότηση των υπηρεσιών του από το Κράτος, με τους φόρους που πληρώνουμε. Την άμεση μείωση τελών και φόρων.
Η πρότασή μας περιλαμβάνει την ανάπτυξη των κοινωνικών υποδομών, την εκτέλεση κοινωφελών έργων, την προστασία του περιβάλλοντος, την αξιοποίηση και επέκταση των ελεύθερων χώρων, την ορθολογική ανακύκλωση με ήπιες τεχνολογίες. Περιλαμβάνει επίσης το αίτημα της επαρκούς στελέχωσης τόσο σε ανθρώπινο δυναμικό αλλά και εξοπλισμό του Κέντρου Υγείας και την δημιουργία κρατικών Περιφερειακών Ιατρείων. Την δημιουργία κοιτίδων πολιτισμού σε σωστές εγκαταστάσεις σε κάθε πόλη και χωριό του Δήμου μας. Διοργανώσεις πολιτιστικών εκδηλώσεων παντού. Συντήρηση και δημιουργία αθλητικών εγκαταστάσεων.
Όπως και μια σειρά παρεμβάσεων σε τομείς που θα κάνουν πιο ελκυστικό τον Δήμο μας για τις γυναίκες ,την νεολαία, τα παιδιά, τους ηλικιωμένους τους ανθρώπους με ειδικές ανάγκες που θα κάνουν το Δήμο Τυρνάβου άξιο για τον λαό του».

ΟΙ 45 ΝΕΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ

Οι νέοι υποψήφιοι που παρουσίασε σήμερα ο κ. Τσικριτσής είναι:

1. Αργυρόπουλος Ηλίας του Βασιλείου

Απόφοιτος της πολυτεχνικής σχολής του ΔΠΘ μέλος ΤΕΕ. Ηλεκτρολόγος. Μέλος του σωματείου μισθωτών τεχνικών

2. Βίδρας Ιωάννης Βασιλείου

Απόφοιτος Μηχανικός πληροφορικής του Πανεπιστήμιου Θεσσαλίας. Εργάζεται ως προγραμματιστής. Μέλος του σωματείου Μισθωτών τεχνιτών Λάρισας.

3. Βουλγαρουλης Θωμάς Μακης

Συνταξιούχος ΙΚΑ, Μέλος Πολιτικού Συλλόγου Τυρναβου, Μέλος Συλλόγου Συνταξιούχων ΙΚΑ Τυρναβου Πρώην Μέλος Μουσικού Συλλόγου Τυρναβου Πρώην Μέλος ΑΕΤ Τυρναβου

4. Γκιουλέκας Αλκιβιάδης

Απόφοιτος Μηχανολόγος μηχανικός παραγωγής πολυτεχνείου Κρήτης. Διατέλεσε διευθυντής αποθήκης, μηχανικός πωλήσεων, υπεύθυνος πωλήσεων. Εργάζεται ως μηχανολόγος μηχανικός με ειδίκευση στην τεχνολογία εργαλείων.

5. Δανηιλίδου Αναστασία του Χαράλαμπου

Απόφοιτη του Λυκείου Πτολεμαΐδας και ΕΠΑΛ ΤΥΡΝΑΒΟΥ με ειδικότητα Βοηθοί Νοσηλευτών. Εργάζεται στο Πανεπιστημιακό Γενικό νοσοκομείο Λάρισας. Είναι Μέλος του Συλλόγου Γονέων του 1ου Νηπιαγωγείου Αμπελώνα και Αντιπρόεδρος του συλλόγου του 2ου Δημοτικού σχολείου Αμπελώνα.

6. Δέλλης Στάθης

Αγρότης, Απόφοιτος Λυκείου, πρώην αντιπρόεδρος αγροτικού συνεταιρισμού αμπελώνα, μέλος του κτηνοτροφικού συλλόγου Τυρναβου

7. Ζερβού Νίκη

Οδοντιατρική Καποδιστριακής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών , Μεταπτυχιακό στην Παιδοδοντία, στο Λονδίνου. Ιδιωτική Οδοντίατρος,

8. Καραμήτσιος Στέργιος του Γεωργίου

Εργάζεται ως Οικοδόμος, Διατέλεσε Πρόεδρος σωματείου οικοδόμων Τυρνάβου επί σειρά 10 ετών, μέλος συνδικάτου οικοδόμων Λάρισας

9. Καραστέργιος Χρήστος του Κων/νου

Απόφοιτος οικονομικού τμήματος πανεπιστημίου Πειραιά. Μεταλοτεχνίτης – Χειριστής ανυψωτικής ηλεκτροκίνητης Γερανογέφυρας. Γενικός Γραμματέας Εργαζομένων Facaso Hellas. Μέλος του ΔΣ εργατοτεχνιτών μετάλλου Ν Λάρισας. Αντιπρόσωπος της πανελλήνιας ομοσπονδίας εργατοτεχνιτών μετάλλου

10. Καρράς Σωκράτης

Συνταξιούχος ΟΑΕ, Αντιπρόεδρος σωματείου Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Τυρνάβου και περιχώρων. Πρώην γραμματέας του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 2ου Γυμνάσιου, Πρώην Πωλητής οικοδομικών υλικών

11. Κιτσιούλης Γεώργιος του Δημητρίου

Οικοδόμος, πρόεδρος του παραρτήματος Τυρνάβου του Συνδικάτου Οικοδομών, μέλος του ΔΣ του Συνδικάτου Οικοδόμων Ν. Λάρισας

12. Κοντοκώστα Σταματία Μαρία

Φοιτήτρια νομικής στην Αθήνα, έχει κάνει πρακτική άσκηση στο Υπουργείο Εξωτερικών και έχει παρακολουθήσει σεμινάρια πολιτισμού και θεάτρου.

13. Κουλιάλης Δημήτριος

Αγρότης. Ενεργό μέλος του πολιτιστικού συλλόγου Δελερίων.

14. Κουτάλου Χαρίκλεια

Απόφοιτη του Χαροκόπειου πανεπιστημίου Αθηνών του τμήματος Οικιακής οικονομίας και οικολογίας. Εργάζεται ως εκπαιδευτικός Δευτεροβάθμιας, Μέλος του συλλόγου γυναικών Τυρνάβου, Μέλος της Φιλαρμονικής Τυρνάβου, μέλος γυναικείας χορωδίας του συλλόγου γυναικών Τυρνάβου.

15. Κουτσίνας Δημήτριος του Ιωάννη

Συνταξιούχος Ο.Α.Ε.Ε, πρώην Δημοτικός σύμβουλος, πρώην αντιδήμαρχος και πρώην πρόεδρος δευτεροβάθμιας σχολικής επιτροπής Δήμου Τυρνάβου

16. Λαφαζάνης Ανδρέας του Αστερίου

Απόφοιτος του Μαθηματικού τμήματος Ηρακλείου Κρήτης, Εκπαιδευτικός Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, μέλος συλλόγου Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης

17. Μακρίδου Θέκλη

Απόφοιτη Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης του τμήματος Πολιτικών Μηχανικών, εργάζεται ως πολιτικός μηχανικός στην ΔΕΥΑ Λάρισας

18. Μαλέκας Δημήτριος του Σταύρου

Αγρότης – κτηνοτρόφος

19. Μόκιας Αλέξανδρος

Προπτυχιακές σπουδές στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης και στο Παιδαγωγικό Τμήμα προσχολικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστήμιου Θεσσαλίας. Μεταπτυχιακές σπουδές στην Ειδική Αγωγή, στη Διοίκηση και Οργάνωση Εκπαιδευτικών Μονάδων και στις Τεχνολογίες Πληροφοριών και Επικοινωνιών στην Εκπαίδευση. Εργάστηκε για σειρά ετών στη Ειδική Αγωγή ως εκπαιδευτικός παράλληλης. Διορισμένος στην Γενική Αγωγή. Ποδοσφαιριστής και συγγραφέας.

20. Μουσιάρη Μιτούλα Όλγα

Αγρότισσα, πωλήτρια Λαϊκών αγορών

21. Μούτος Κώστας

Αγρότης

22. Μπαϊρακτάρης Νίκος

23. Μπαλατσός Ανδρέας του Χρήστου

Μηχανολόγος ψυκτικός – Ιδιωτικός Υπάλληλος

24. Μπαλιάφας Απόστολος

Ελεύθερος Επαγγελματίας – Αγρότης, Ιδιοκτήτης του Καροσερια Μπαλιάφας φανοποιείο, Μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου Τυρνάβου, μέλος του συλλόγου Μπλατσιωτων

25. Μπαμνάρας Σάββας

Αγρότης. Απόφοιτος ΑΤΕΙ Μηχανικών Πληροφορικής ( Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας – Παράρτημα Καστοριάς , Τμήμα Πληροφορικής). Εργάστηκε σε εταιρία διεκπεραίωσης εργασιών δικτύων, λογισμικού και τεχνικής υποστήριξης.

26. Μπαντόγιας Νικόλαος

Αγρότης, Μέλος αγροτικού συλλόγου Τυρνάβου, Μέλος Ενωτικής ομοσπονδία αγροτικών συλλόγων Ν. Λάρισας, Δημοτικός σύμβουλος από το 2006 έως σήμερα, Διετέλεσε αντιδήμαρχος με την ΔΑΣ από 2006 έως 2010.

27. Μπουρτσιάνη Ελένη

Ιδιωτική Υπάλληλος Μέλος του Δ.Σ του Σωματείου Μηχανοξυλουργων Ν Λάρισας.

28. Νούσια Τσακουμη Αγγέλα

Αυτοαπασχολούμενη

29. Ντριστέλλα Φανή του Δημητρίου

Απόφοιτος Σχολής Μαγειρικής στην Κύπρο. Αγρότισσα, Διετέλεσε Γραμματέας Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του 5 ου, Δημοτικού, 2ου Γυμνασίου και Ενιαίου Λυκείου Τυρνάβου, Γραμματέας στον Καρναβαλικό Σύλλογο Τυρνάβου επί σειρά ετών. Μέλος του Μουσικού Συλλόγου Τυρνάβου, του Συλλόγου Γυναικών και της Χορωδίας Γυναικών Femanima.

30. Παλητζήκας Χρήστος του Γεωργίου

Απόφοιτος τεχνικού λυκείου με ειδικότητα μηχανικός αυτοκινήτων. ιδιωτικός υπάλληλος – αγρότης, ταμίας του συλλόγου απανταχού κρυοβρυσιωτων μέλος του σωματείου εμποροϋπάλληλων.

31. Παπαμανώλης Δημήτριος

Αγροκτηνοτρόφος

32. Πατσίκας Κωνσταντίνος

Κάτοχος μεταπτυχιακού στην προπονητική. Είναι Καθηγητής φυσικής αγωγής και εργάζεται ως εκπαιδευτικός στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση. Διετέλεσε αντιδήμαρχος πολιτισμού-αθλητισμού- παιδείας, πρόεδρος του αθλητικού οργανισμού δήμου Τυρνάβου, πρόεδρος της δημοτικής επιτροπής παιδείας. Υπήρξε μέλος του διοικητικού συμβουλίου Ε.Λ.Μ.Ε. Λάρισας, πρόεδρος και γραμματέας της Β’ Ε.Λ.Μ.Ε. Δωδεκανήσου.

33. Πλιάτσικας Κώστας

Ιδιωτικός υπάλληλος, Εν ενεργεία ποδοσφαιριστής στην ΔΟΞΑ Αργυρόπουλειου

34. Σαΐνη Ελένη

Απόφοιτος της Παντείου σχολής, Ελεύθερος επαγγελματίας, πρώην εκτελωνίστρια τελωνίων Αθήνας Πειραιά και τελωνείου Λάρισας. Μέλος του Δ.Σ. του εμπορικού συλλόγου Τυρνάβου. Εκλεγμένη στην ομοσπονδία εμπορικών συλλόγων Θεσσαλίας και αντιπρόσωπος στην ελληνική συνομοσπονδία εμπορίου και επιχειρηματικότητας.

35. Σακοράφα Ολυμπία

Απόφοιτη του τμήματος πολιτισμικής τεχνολογίας και επικοινωνίας του Πανεπιστήμιου Αιγαίου, απόφοιτη του τμήματος μηχανικός πληροφορικής του ΤΕΙ Λάρισας. Πιστοποιητικό παιδαγωγικης καταρτισης και διδακτικης επαρκειας, πιστοποιητικο διαπολιτισμικη εκπαιδευση: ετεροτητα, αποδοχη, ενταξη στο σχολειο, πιστοποιητικο ειδικης αγωγης. Εργάζεται ως γραμματειακή υποστήριξη.

36. Σάλτσας Φώτης

Εργάτης Πρώην μέλος Δ.Σ Επισιτισμου Τουρισμού

37. Σιουζουλή Αναστασία του Θεοδώρου

Φιλόλογος στο 2ο Γυμνάσιο Τυρνάβου. Υπεύθυνη στο Λαϊκό Φροντιστήριο του Εργατικού Κέντρου Λάρισας, μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του ΕΠΑΛ Τυρνάβου και μέλος της ΕΛΜΕ Λάρισας.

38. Τζούργκανος Απόστολος

Εργαζόμενος στα Σώματα Ασφαλείας

39. Τοκμάκης Κωνσταντινος

Απόστρατος Αξιωματικός τις Π.Α. Κατάγεται και διαμένει στον Βρυότοπο, Αμπελώνα. Είναι παντρεμένος και πατέρας δυο παιδιών

40. Τουλίκας Άλκης

Απόφοιτος τεχνικής σχόλης εργαλειομηχανικών ταχύρριθμου ΟΑΕΔ Λάρισας, Αυτοαπασχολούμενος.

41. Τριπέλλη Ελένα

Ιδιωτικός υπάλληλος πρώην μέλος Θεατρικής ομάδας αμπελώνα

42. Τσακανίκα Κουμαντζέλη Αριστέα

43. Τσούτσας Λεωνίδας του Σπυρίδων

Τελειόφοιτος Νοσηλευτικής Τ.Ε στο ΤΕΙ Ηρακλείου. Εργαστηκε στο Δημόσιο Νοσοκομείο
Αλεξανδρούπολης το 2007 και από το 2010 εργάζεται στην ΜΕΘ του ΓΝ Λάρισας.

44. Φασέγκας Κωνσταντίνος του Χρήστου

Απόφοιτος Λυκείου Τ.Ε.Ε στην ειδικότητα, Ηλεκτρολόγος εγκαταστάσεων. Ιδιωτικός Υπάλληλος Μέλος χορευτικου συλλογου Σμηξιωτων. Μελος της όμαδας τυρναβου 2005, Πρωην τοπικος Συμβουλος.

45. Χατζηκρανιώτης Αλέξανδρος του Κων/νου

Πρώην υπάλληλος της ένωσης αγροτικών συνεταιρισμών Λάρισας – Τυρνάβου – Αγιάς. Διατέλεσε Δημοτικός Σύμβουλος 1991με1994, 1999 με 2002 και 2003 με 2006, 2014 με 2019 και υπηρέτησε ως Αντιδήμαρχος τα 2007 με 2008 και 2014 με 2016.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ