Γ. ΑΚΡΙΒΟΥΛΗΣ: ΛΑΓΟΣ ΤΗ ΦΤΕΡΗ ΕΣΕΙΕ, ΚΑΚΟ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ

Η δήλωση που έκανε για να ανακοινώσει επίσημα την απόσυρσή του από τις εκλογές στο δήμο Κιλελέρ

Από το 1998, όταν και εκλέχθηκα για πρώτη φορά στον δήμο Νίκαιας, ξεκινώντας την δική μου πορεία στον χώρο της Αυτοδιοίκησης, φτάνοντας να συμμετάσχω στα ανώτατα όργανα της ΚΕΔΕ, πορεύτηκα με έναν και μόνο γνώμονα: το συμφέρον των συνδημοτών μου πάνω απ’ όλα.

Αυτός ήταν και ο λόγος που δεν δίστασα ποτέ να έρθω σε ρήξη με όλους όσοι πίστεψα πως δεν πορευόταν με τις ίδιες αρχές. Δεν υπολόγισα κανένα πολιτικό ή προσωπικό κόστος, δεν δέθηκα σε κανένα άρμα, δεν προσκύνησα ποτέ τις καρέκλες και τα αξιώματα. Κι όλα αυτά πάντοτε, λαμβάνοντας στην κάλπη την στήριξη, δηλαδή την απόλυτη νομιμοποίηση των πολιτών, οι οποίοι με εξέλεξαν επί σειρά ετών εκπρόσωπό τους στο δημοτικό συμβούλιου του ιστορικότερου αγροτικού δήμου της χώρας.

Πριν αρκετό καιρό γνωστοποίησα την πρόθεσή μου να κατέβω ως επικεφαλής ψηφοδελτίου, με στόχο την αλλαγή της δημοτικής αρχής στον δήμο Κιλελέρ.

Η αντίθεσή μου με την δημοτική αρχή Νασιακόπουλου ήταν και παραμένει βαθύτατα πολιτική και σε καμία περίπτωση προσωπική. Άλλωστε όλοι γνωρίζουν τον ρόλο που διαδραμάτισα για να εισέλθει στην Αυτοδιοίκηση ο νυν δήμαρχος.

Ξεκαθάρισα σε όλους τους ενδιαφερόμενους πως υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις για να δοθεί μια νικηφόρα πολιτική μάχη, ενώ ταυτόχρονα δήλωσα πως αν επιθυμούσε κάποιος άλλος να αναλάβει το εγχείρημα, θα έκανα πίσω και θα στήριζα ως στρατιώτης το όλο εγχείρημα.

Δυστυχώς κάποιοι συνειδητά κράτησαν κλειστά τα χαρτιά τους, θεωρώντας προφανώς που ήταν σε θέση να μπλοκάρουν μια διαδικασία για να εξυπηρετήσουν άλλους, πολιτικούς, σκοπούς.

Η εμπειρία μου, μα πάνω απ’ όλα η αξιοπρέπεια μου, δεν μου επιτρέπει να εμπλέξω το όνομά μου σε μικροκομματικά σχέδια, που καμία σχέση δεν έχουν ούτε με την Αυτοδιοίκηση, ούτε, πολύ περισσότερο, με το συμφέρον των συνδημοτών μου.

Γι’ αυτό τον λόγο αποσύρω την υποψηφιότητά μου και εύχομαι σε όλους καλή επιτυχία.

Δηλώνω δε πως δεν θα συμμετάσχω στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου με κανένα ψηφοδέλτιο. Θα παραμείνω ενεργός πολίτης, παρακολουθώντας στενά και μεγάλο ενδιαφέρον τις εξελίξεις στο δήμο.

Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους και όλες όσοι βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή μαζί μου, πιστεύοντας στο όραμα και στην προσπάθεια για πολιτική αλλαγή στον δήμο Κιλελέρ. Θα ξαναβρεθούμε στους ίδιους δρόμους για πιο όμορφους αγώνες…

Υ.Γ: Όπως λέει και ο πάνσοφος λαός: «λαγός τη φτέρη έσειε, κακό του κεφαλιού του»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ