ΕΝΑΡΞΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΣΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΡΟΛΗΨΗΣ Π.Ε ΛΑΡΙΣΑΣ – ΟΚΑΝΑ

Ξεκινούν τη Δευτέρα 21 Αυγούστου 2023 οι εγγραφές στα τμήματα ενηλίκων, εφήβων και παιδιών του Εργαστηρίου Ζωής του Κέντρου Πρόληψης Π.Ε Λάρισας για την ακαδημαϊκή χρονιά 2023-2024. Όπως συμβαίνει τα τελευταία χρόνια έτσι και φέτος οι εγγραφές θα πραγματοποιηθούν μόνο ηλεκτρονικά. Η μόνη διαφοροποίηση στη φετινή διαδικασία εγγραφών είναι ότι υπάρχουν ξεχωριστές φόρμες εγγραφών για τα παιδιά και τους εφήβους (μέχρι πέρσι οι αιτήσεις για παιδιά και εφήβους γίνονταν σε κοινή φόρμα).

Ο σύνδεσμος για το πρόγραμμα και τις φόρμες εγγραφής θα είναι διαθέσιμoς από την Δευτέρα 21/8, στην ιστοσελίδα του Κέντρου Πρόληψης, www.kplarisa.gr, και στο λογαριασμό του Κέντρου Πρόληψης – Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας ν. Λάρισας – και του Εργαστηρίου Ζωής – Εργαστήρι Ζωής – στο Facebook.

Η συμμετοχή στο Εργαστήρι Ζωής όπως και όλες οι υπηρεσίες του Κέντρου Πρόληψης Π.Ε. Λάρισας είναι δωρεάν. Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία ή βοήθεια, μπορείτε να καλέσετε στο τηλέφωνο του Κέντρου Πρόληψης Π.Ε. Λάρισας 2410 555935 ώρες 09.00 – 14.00.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ