ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ 1

Ας γνωρίσουμε αναλυτικά το προφίλ δέκα από τους ενενήντα πέντε υποψηφίους της Λαϊκής Συσπείρωσης Δήμου Τυρνάβου που ανακοίνωσε έως τώρα ο επικεφαλής Αστέριος Τσικριτσής.

Να τονίσουμε ότι θα ακολουθήσουν ανάλογες αναλυτικές δημοσίευσης όλων των συμμετεχόντων στα ψηφοδέλτια όπως και νέες ανακοινώσεις υποψηφίων.

ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ ΝΙΚΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ,

Απόφοιτος του ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης, Τμήμα Διοίκηση Οικονομικών. Αγρότης, Αντιπρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Τυρνάβου.

ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑΣ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ

Απόφοιτος του τμήματος Φυτικής Παραγωγής ΑΤΕΙ Άρτας, τεχνολόγος γεωπόνος, Αγρότης, Εκπρόσωπος τύπου του Αγροτικού Συλλόγου Τυρνάβου.

ΔΑΝΙΗΛΙΔΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ

Απόφοιτη του Λυκείου Πτολεμαΐδας και ΕΠΑΛ ΤΥΡΝΑΒΟΥ με ειδικότητα Βοηθοί Νοσηλευτών. Εργάζεται στο Πανεπιστημιακό Γενικό νοσοκομείο Λάρισας. Είναι Μέλος του Συλλόγου Γονέων του 1ου Νηπιαγωγείου Αμπελώνα και Αντιπρόεδρος του συλλόγου του 2ου Δημοτικού σχολείου Αμπελώνα.

ΘΕΟΧΑΡΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ (ΤΑΚΗΣ) του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Συνταξιούχος, διετέλεσε Αντιπρόσωπος στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Οικοδόμων & Αντιπρόσωπος στο Εργατικό Κέντρο Λάρισας , πρώην Πρόεδρος στο Σωματείο Οικοδόμων Αμπελώνα.

ΤΖΟΥΡΓΚΑΝΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

Εργαζόμενος στα Σώματα Ασφαλείας

ΓΚΟΥΝΤΕΛΙΤΣΑΣ ΖΗΣΗΣ του ΑΣΤΕΡΙΟΥ

Απόφοιτος Τεχνικής Σχολής Ηλεκτρολόγων, Αγρότης ,Διετέλεσε Πρόεδρος Αγροτικού Συνεταιρισμού Δαμασίου για 7 χρόνια , Πρόεδρος ΤΟΕΒ για 3 χρόνια, Πρόεδρος Εκπολιτιστικού Μορφωτικού Συλλόγου Δαμασίου για 4 χρόνια και Ταμίας στον Αθλητικό Όμιλο Δαμασίου “ΔΑΜΑΣΙΑΚΟΣ” για 2 χρόνια.

ΜΟΚΙΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Προπτυχιακές σπουδές στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης και στο Παιδαγωγικό Τμήμα προσχολικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστήμιου Θεσσαλίας. Μεταπτυχιακές σπουδές στην Ειδική Αγωγή, στη Διοίκηση και Οργάνωση Εκπαιδευτικών Μονάδων και στις Τεχνολογίες Πληροφοριών και Επικοινωνιών στην Εκπαίδευση. Εργάστηκε για σειρά ετών στη Ειδική Αγωγή ως εκπαιδευτικός παράλληλης. Διορισμένος στην Γενική Αγωγή. Ποδοσφαιριστής και συγγραφέας.

ΠΑΡΛΙΤΣΗ ΖΩΗ του ΓΙΑΝΝΗ

Ιδιωτική Υπάλληλος. Τεχνικός Σύμβουλος Πωλήσεων. Σπούδασε Οργάνωση και Διοίκηση επιχειρήσεων και Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού. Ιδρυτικό μέλος της ερασιτεχνικής θεατρικής ομάδας του Αμπελώνα (2011).

ΜΠΑΛΙΑΦΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

Ελεύθερος Επαγγελματίας – Αγρότης, Ιδιοκτήτης του Καροσερια Μπαλιάφας φανοποιείο, Μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου Τυρνάβου, μέλος του συλλόγου Βλατσιωτών

ΝΤΑΛΑΓΙΑΝΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

Απόφοιτος της Αβερώφειος Γεωργικής Σχολής , Αγρότης. Μέλος του Αγροτικού Συλλόγου Τυρνάβου. Μέλος Συλλόγου Αμβυκούχων Τύρναβου. Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Γονέων του 2ου Νηπιαγωγείου Τύρναβου.

Ο Στ. Τσικριτσής

Αναφερόμενος στους υποψηφίους Δημοτικούς και Τοπικούς συμβούλους της Λαϊκής Συσπείρωσης του Δήμου Τυρνάβου επισήμανε πως στο ψηφοδέλτιο συμμετέχουν άνδρες και γυναίκες που προέρχονται από διαφορετικές αφετηρίες, αλλά που παλεύουν χρόνια μέσα από τις γραμμές του εργατικού συνδικαλιστικού κινήματος, του κινήματος των αγροτών, του κινήματος των αυτοαπασχολούμενων επαγγελματοβιοτεχνών, του γυναικείου κινήματος, του κινήματος της νεολαίας. Πρόκειται για ατομα γνωστά τόσο για την πολιτική και κοινωνική τους δράση, όσο και από την επαγγελματική τους δραστηριότητα και διακρίνονται από ήθος και αξιοπρέπεια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ