ΜΕ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΟΣΜΟΥ Η ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ ΒΕΡΡΑ ΣΤΗ ΝΙΚΑΙΑ

Θανάσης Νασιακόπουλος: Στηρίζουμε τις εκδηλώσεις που αναδεικνύουν τα στοιχεία της παράδοσης του τόπου μας

Συνεχίζονται με ιδιαίτερη επιτυχία και με μεγάλη συμμετοχή κόσμου οι πολιτιστικές εκδηλώσεις, που διοργανώνει η Αντιδημαρχία Πολιτισμού του Δήμου Κιλελέρ, με τον τίτλο «Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2023».

Στη Νίκαια μπροστά σε πρωτόγνωρα πολυπληθές κοινό που δεν είχε προηγούμενο, εμφανίστηκε η Χαρά Βέρα και η ορχήστρα της ξεσηκώνοντας το κοινό με τα παραδοσιακά δημοτικά τραγούδια. Πλήθος κόσμου από τη Νίκαια αλλά και από τα γύρω χωριά “αγκάλιασαν” την πρωτοβουλία της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού με χορό, τραγούδι και καλό φαγητό σε ένα πανηγύρι που όμοιό του δεν έγινε στην ευρύτερη περιοχή.

Πριν από την εμφάνιση της Χαράς Βέρρα όλα τα χορευτικά συγκροτήματα των πολιτιστικών συλλόγων του Δήμου Κιλελέρ χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς του τόπου μας.

Την εκδήλωση χαιρέτησαν ο Δήμαρχος Κιλελέρ Θανάσης Νασιακόπουλος, και ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Αχιλλέας Χατζούλης.
Στο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τους χορηγούς αλλά και τους εθελοντές που συνέβαλαν τα μέγιστα για την επιτυχία της εκδήλωσης.

Εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη μεγάλη συμμετοχή της νεολαίας στη μουσική βραδιά και τόνισε με έμφαση ότι Δήμος Κιλελέρ θα στηρίζει όλες τις εκδηλώσεις που αναδεικνύουν τα στοιχεία της παράδοσης του τόπου γιατί το ζητούμενο είναι – όπως τόνισε με έμφαση – η ενσωμάτωση εκείνων των πολιτισμικών στοιχείων που ανταποκρίνονται στις εθνικές ιδιαιτερότητες της χώρας μας. Και αυτό μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο μέσα από τη δημιουργική σύζευξη με την παράδοση η οποία αποτελεί αναγκαίο και απαραβίαστο όρο της εθνικής μας υπόστασης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ