ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ 4

Ας γνωρίσουμε αναλυτικά το προφίλ 15 από τους ενενήντα πέντε υποψηφίους της Λαϊκής Συσπείρωσης Δήμου Τυρνάβου που ανακοίνωσε έως τώρα ο επικεφαλής Αστέριος Τσικριτσής.

Να τονίσουμε ότι θα ακολουθήσουν ανάλογες αναλυτικές δημοσίευσης όλων των συμμετεχόντων στα ψηφοδέλτια όπως και νέες ανακοινώσεις υποψηφίων.

Δαμασιώτης Γιάννης

Απόφοιτος Τεχνικός Ιατρικών Μηχανημάτων. Αγρότης . Μέλος Αγροτικού Συλλόγου Τυρνάβου.

Γκουλέτσα- Καρασούλα (Σάντυ)

Νηπιαγωγός. Απόφοιτη μεταπτυχιακού στο ΔιΠαΕ, με θέμα “Διοίκηση και Οργάνωση Σχολικών μονάδων”, εκπαιδευτικός στο Δημόσιο Σχολείο. Διετέλεσε μέλος των Συλλόγων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης σε όλους τους νομούς που έχει υπηρετήσει, καθώς και εκλεγμένο μέλος του Δ.Σ. στο ΣΕΠΕ Κύμης.

Καρκάτσα Μαρία

Ιδιωτική Υπάλληλος. Αναπληρώτρια γραμματέας του Συλλόγου Εμποροϋπαλλήλων Λάρισας, πρώην μέλος της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Λάρισας, γραμματέας του Συλλόγου Γυναικών Αμπελώνα. Μέλος της Ομοσπονδίας Γυναικών, παράρτημα Λάρισας.

Δίπλας Χρήστος

Οδοντοτεχνίτης,. Απόφοιτος του τμήματος Οδοντικής Τεχνολογίας του Ιατρικού κολεγίου Φιλιππούπολης Βουλγαρίας . Μέλος του Πανελληνίου Οδοντοτεχνικού Συλλόγου και μέλος του παραρτήματος Οδοντοτεχνικού συλλόγου στη Λάρισα.

Λαφαζάνης Ανδρέας

Απόφοιτος του Μαθηματικού τμήματος Ηρακλείου Κρήτης, Εκπαιδευτικός στη Δευτεροβάθμια εκπαίδευση, μέλος συλλόγου Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Αλεξανδρής Γιάννης

Αγρότης. Μέλος του Δ.Σ Αγροτικού Συλλόγου Αμπελώνα.

Γκόγκας Γιώργος

Εκπαιδευτικός, γραμματέας Εκτελεστικής Γραμματείας του Νομαρχιακού Τμήματος ΑΔΕΔΥ Λάρισας. Πρώην Μέλος του Δ.Σ. Δασκάλων Κορίνθου.

Τσούτσας Λεωνίδας

Τελειόφοιτος Νοσηλευτικής Τ.Ε στο ΤΕΙ Ηρακλείου. Εργάστηκε στο Δημόσιο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης το 2007 και από το 2010 εργάζεται στην ΜΕΘ του ΓΝ Λάρισας.

Φασέγκας Κωνσταντίνος

Απόφοιτος Λυκείου Τ.Ε.Ε στην ειδικότητα Ηλεκτρολόγος Εγκαταστάσεων. Ιδιωτικός Υπάλληλος. Μέλος χορευτικου Συλλόγου Σμιξιωτών. Μέλος της ομάδας Τύρναβου 2005, πρώην τοπικός σύμβουλος.

Καραστέργιος Χρήστος

Απόφοιτος Οικονομικού τμήματος του Πανεπιστημίου Πειραιά.
Μεταλλοτεχνίτης – Χειριστής ανυψωτικής ηλεκτροκίνητης Γερανογέφυρας. Γενικός Γραμματέας Εργαζομένων Facaso Hellas. Μέλος του ΔΣ εργατοτεχνιτών μετάλλου Ν. Λάρισας. Αντιπρόσωπος της πανελλήνιας ομοσπονδίας εργατοτεχνιτών μετάλλου.

Νταφούλης Βάϊος

Απόφοιτος Σχολής Μηχανών και Συστημάτων Αυτοκινήτων. Ιδιωτικός Υπάλληλος.

Στούπας Δημήτρης

Αγρότης. Πρώην μέλος διοίκησης ΑΣΕΠΟΠ Τυρνάβου, Πρώην Προέδρος Αγροτικού Συλλόγου Τυρνάβου.

Τζαλή Άννα

Απόφοιτη ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης, Τμήμα Τεχνολογίας και Γεωπονίας. Μεταπτυχιακό στην Εφαρμοσμένη Επιστήμη και Τεχνολογία στη Γεωπονία στο Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο Κρήτης. Γεωπόνος – Ιδιωτική Υπάλληλος.

Πλιάτσικας Κώστας

Ιδιωτικός υπάλληλος, Εν ενεργεία ποδοσφαιριστής στην ΔΟΞΑ Αργυροπουλίου.

Λιάκου – Κουκουλιάτρα Κατερίνα

Ιδιωτική Υπάλληλος. Απόφοιτη αισθητικός

Ο Στ. Τσικριτσής

Αναφερόμενος στους υποψηφίους Δημοτικούς και Τοπικούς συμβούλους της Λαϊκής Συσπείρωσης του Δήμου Τυρνάβου επισήμανε πως στο ψηφοδέλτιο συμμετέχουν άνδρες και γυναίκες που προέρχονται από διαφορετικές αφετηρίες, αλλά που παλεύουν χρόνια μέσα από τις γραμμές του εργατικού συνδικαλιστικού κινήματος, του κινήματος των αγροτών, του κινήματος των αυτοαπασχολούμενων επαγγελματοβιοτεχνών, του γυναικείου κινήματος, του κινήματος της νεολαίας.

Πρόκειται για άτομα γνωστά τόσο για την πολιτική και κοινωνική τους δράση, όσο και από την επαγγελματική τους δραστηριότητα και διακρίνονται από ήθος και αξιοπρέπεια.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ