Κ. ΑΡΓΥΡΑΚΟΥΛΗΣ, ΣΤ. ΘΑΝΟΣ, ΑΙΜ. ΝΤΑΓΙΑΝΝΗΣ, Π. ΠΑΪΤΕΡΗΣ, Ι. ΤΟΥΛΟΥΜΤΖΙΔΟΥ ΚΑΙ Κ. ΤΣΟΛΑΚΙΔΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ

Εξι ακόμα υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους ανακοινώνει η «Συμπαράταξη Λαρισαίων» ενόψει των εκλογών της 8ης Οκτωβρίου. Πρόκειται για τους Αργυρακούλη Κώστα, Θάνο Στέφανο, Νταγιάννη Αιμίλιο, Παϊτέρη Παναγιώτη, Τουλουμτζίδου Ιωάννα και Τσολακίδη Κώστα.

Αργυρακούλης Κώστας

Ο Κώστας Αργυρακούλης, είναι ελεύθερος επαγγελματίας, με δραστηριότητα στον τεχνικό τομέα και στο χώρο της εστίασης. Επί σειρά ετών έχει θητεύσει σε θέσεις ευθύνης στον χώρο του ΠΑΣΟΚ.

Θάνος Στέφανος

O Στέφανος Θάνος είναι ελεύθερος επαγγελματίας. Ζει και δραστηριοποιείται στην περιοχή της Γιάννουλης, ενώ έχει ασχοληθεί έντομα με τα κοινά.

Σε σχετική δήλωσή του σημειώνει τα εξής:

«Με χαρά υπερηφάνεια ανακοινώνω την υποψηφιότητά μου για το αξίωμα του Δημοτικού Συμβούλου στον Δήμο Λάρισας, με τη συνδρομή του συνδυασμού “Συμπαράταξη Λαρισαίων”. Με βαθιά δέσμευση για την προώθηση των αξιών της συνεργασίας, της διαφάνειας και της βιώσιμης ανάπτυξης, δεσμεύομαι να εργαστώ με συνέπεια και αφοσίωση για τη βελτίωση της πόλης μας.

Με όραμα προς ένα δυναμικό και ευημερούντα μέλλον, δίνω τη λέξη μου ότι θα εργαστώ ανελλιπώς για την προώθηση προγραμμάτων και πολιτικών που αφορούν την ποιότητα ζωής των πολιτών μας, την περιβαλλοντική προστασία και την ενίσχυση της τοπικής κοινότητας.

Σας προσκαλώ να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για ένα καλύτερο μέλλον για όλους μας. Με σεβασμό προς κάθε ανάγκη και ανησυχία του λαού μας, θα διασφαλίσω ότι οι φωνές σας θα ακουστούν και θα εκπροσωπηθούν αποτελεσματικά.
Μαζί, με τη “Συμπαράταξη Λαρισαίων”, μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά!»

Νταγιάννης Αιμίλιος

Ο Αιμίλιος Νταγιάννης γεννήθηκε στην Ελασσόνα το 1958 και κατοικεί μόνιμα στη Λάρισα.Είναι παντρεμένος με την Ασπασία Τσιόπα και πατέρας τριών αγοριών (Δημοσθένης, Ζήσης και Γεώργιος).

Έχει πτυχίο στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (Α.Σ.Ο.Ε.Ε.). Το διάστημα 1983-1993 εργάστηκε στον ιδιωτικό τομέα ως Οικονομολόγος-Σύμβουλος Επιχειρήσεων και ως στέλεχος συνεταιριστικών οργανώσεων.

Από το 1994 έως το 2016 εργάστηκε στην Αγροτική Τράπεζα Ελλάδος (μετέπειτα Τράπεζα Πειραιώς) σε αρκετά καταστήματα του Νομού Λάρισας έχοντας διατελέσει και Διευθυντής από το 2010 έως το 2016.

Είναι μέλος της 15μελούς Κεντρικής Διοίκησης του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος.

Εκλέγεται συνεχώς από το 1998 έως και το 2016 μέλος της 7μελούς Διοίκησης του Περιφερειακού Τμήματος Θεσσαλίας του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας το οποίο έχει υπηρετήσει από τη θέση του Προέδρου και Αντιπροέδρου.

Είναι μέλος της Περιφερειακής Γνωμοδοτικής Επιτροπής Θεσσαλίας (από το 2009 έως σήμερα), ως εκπρόσωπος του Οικονομικού Επιμελητηρίου, υπήρξε μέλος της Επιτροπής Παρακολούθησης του ΠΕΠ Θεσσαλίας 2014-2020 και είναι μέλος της Περιφερειακής Επιτροπής Διαβούλευσης.

Είναι ειδικός συνεργάτης του δημάρχου Λαρισαίων Απόστολου Καλογιάννη.

Συνεχίζουμε να χτίζουμε το μέλλον της πόλης, μιας πόλης για τον Άνθρωπο, για εμάς!

Παϊτέρης Παναγιώτης

Ο Παναγιώτης Παϊτέρης, είναι άνεργος. Στις δημοτικές εκλογές του 2019, ήταν υποψήφιος με τη Συμπαράταξη Λαρισαίων ως υποψήφιος σύμβουλος της 3ης Κοινότητας.

Τουλουμτζίδου Ιωάννα

Η Ιωάννα Τουλουμτζίδου, είναι 27 ετών. Γεννήθηκε στη Λάρισα και μεγάλωσε στη συνοικία της Ανθούπολης, όπου ζει μέχρι και σήμερα.

Αποφοίτησε από το 7ο Γενικό Λύκειο και στη συνέχεια βρέθηκε στην Αθήνα όπου σπούδασε στη Σχολή Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του
ΕΚΠΑ, και επέλεξε την ειδικότητα της υδατοσφαίρισης.

Διαθέτει πτυχίο ναυαγοσωστικής και είναι επαγγελματίας παίκτρια και
προπονήτρια υδατοσφαίρισης. Ξεκίνησε σε ηλικία 12 ετών την ενασχόληση με την κολύμβηση στο τμήμα υποδομών του Ναυτικού Ομίλου Λάρισας και στα 14 μεταπήδησα στην υδατοσφαίριση του ΝΟΛ. Έχει διαγράψει σημαντική πορεία στο χώρο του αθλήματος με παρουσία δέκα ετών στην Α’ Εθνική Κατηγορία
Ελλάδος. Έχει αγωνιστεί στο Ναυτικό Όμιλο Λάρισας πανηγυρίζοντας την ιστορική άνοδο στην Α΄ Εθνική Κατηγορία το 2018 και στον Τρίτωνα Αμαρουσίου από το 2014 έως το 2017.

Από τότε και έπειτα αγωνίζεται στην ομάδα της πόλης μας μέχρι και σήμερα ενώ είναι και προπονήτρια στο τμήμα υποδομών του συλλόγου.

Πατέρας μου είναι ο Χρήστος Τουλουμτζίδης, μητέρα μου η Γεωργία Μπαξεβάνου και ο αδερφός μου ο Αλέξανδρος Τουλουμτζίδης.

Όπως τονίζει η ίδια είναι «υποψήφια γιατί θεωρώ ότι η ενασχόληση των νέων στα κοινά μας καθιστά φυσικούς συνεχιστές κάθε σύγχρονης κοινωνίας.»

Τσολακίδης Κωνσταντίνος

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Μάνδρα Λάρισας. Είναι παντρεμένος με τη νηπιαγωγό Κουτσιούκη Μαρία με την οποία έχουν αποκτήσει τρία παιδιά.

Επαγγελματικά δραστηριοποιείται στο Αστικό Κτέλ Λάρισας, ως οδηγός-μέτοχος.

Υπήρξε μέλος της τοπικής κοινότητας Μάνδρας καθώς και πρόεδρος της αθλητικής ένωσης Μάνδρας.

Διαθέτει πολυετή εμπειρία ως διαιτητής ποδοσφαίρου και έχω αναλάβει τη θέση του αντιπροέδρου στον αθλητικό όμιλο της Ανθούπολης.

Σε δήλωσή του, σχετική με την υποψηφιότητά του, σημειώνει τα εξής:
«Είναι μεγάλη μου χαρά που συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο “Συμπαράταξη Λαρισαίων” με επικεφαλής τον Απόστολο Καλογιάννη. Έχει κάνει ένα πολύ μεγάλο άνοιγμα σε πολλούς χώρους και πιστεύω ότι οι πόλεις είναι πρόσωπα για τους σύγχρονους δημότες, όχι κομματικές ταυτότητες.
Ο Απόστολος Καλογιάννης ως άνθρωπος και ως δήμαρχος έχει όλα τα ποιοτικά στοιχεία που ταιριάζουν με το χαρακτήρα μου. Για τους παραπάνω λόγους θέλω να βοηθήσω κι εγώ όσο μπορώ για να συνεχίσει την σπουδαία δουλειά που ήδη κάνει στο Δήμο μας, να δημιουργήσει ένα Δήμο πιο ανθρώπινο, πιο όμορφο πρότυπο σε όλη την Ελλάδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ