ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΘΑΥΜΑ…

Πυρετώδεις είναι οι διεργασίες στους κόλπους των συνδυασμών που πρόκειται να πάρουν μέρος στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου σε όλη τη χώρα και φυσικά στο νομό Λάρισας.

Τα επιτελεία των υποψηφίων δημάρχων και περιφερειαρχών προσπαθούν να βάλουν τις πινελιές στα ονόματα να ελέγξουν χαρτιά και δικαιολογητικά πριν τα ανεβάσουν στην ειδική ηλεκτρονική πλατφόρμα ενώ υπάρχουν και αυτοί που ήδη ολοκλήρωσαν τη διαδικασία, αλλά και αυτοί που μέχρι την τελευταία στιγμή προσπαθούν να συγκεντρώσουν τον απαραίτητο αριθμό υποψηφίων ώστε να πάρουν μέρος στις εκλογές.

Στην τελευταία αυτή περίπτωση μεταξύ άλλων είναι και η υποψήφια δήμαρχος Τυρνάβου Β. Ζαχαρακούλη η οποία μαζί με τους συνεργάτες της καταβάλουν προσπάθειες για να συμπληρώσουν.

Το εγχείρημα φαντάζει δύσκολο έως ακατόρθωτο αφού όπως λένε συνεργάτες της η υποψήφια δήμαρχος δέχθηκε όλο αυτό το διάστημα πόλεμο, κάποιοι την άδειασαν ενώ κάποιοι άλλοι, αν και υποστηρικτές του εγχειρήματος δεν έβαζαν το όνομά τους στο ψηφοδέλτιο.

Για όλα αυτά αναμένεται να υπάρξουν ανακοινώσεις αφού όλα δείχνουν ότι στο δήμο Τυρνάβου θα υπάρξουν τελικά 3 συνδυασμοί…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ