Θ. ΜΑΜΑΚΟΣ: ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΜΑΣ ΣΤΑΘΜΩΝ

 Στον 11ο Παιδικό Σταθμό για τον αγιασμό ο υποψήφιος δήμαρχος Λαρισαίων

Στον 11ο Παιδικό Σταθμό βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας ο υποψήφιος δήμαρχος Λαρισαίων, Θανάσης Μαμάκος, με αφορμή την τέλεση αγιασμού, για τη νέα χρονιά, όπου αντάλλαξε ευχές με τους γονείς, αλλά και τους λιλιπούτειους μαθητές.

Τον κ.Μαμάκο υποδέχθηκε η διευθύντρια του Παιδικού Σταθμού, κ.Ελένη Σκάρα (η οποία είναι επίσης διευθύντρια και στον 22ο Βρεφονηπιακό Σταθμό). Ο υποψήφιος δήμαρχος Λαρισαίων είχε την ευκαιρία με γονείς και το προσωπικό του παιδικού σταθμού για τα ζητήματα που τους απασχολούν.

«Εύχομαι καλή και δημιουργική χρονιά, πρώτα απ’ όλα για τα παιδάκια, στους γονείς και στους εκπαιδευτικούς. Οι πρώτες χρονιές είναι ιδιαίτερα σημαντικές για τα παιδιά σας, καθώς σηματοδοτούν την ένταξή τους στον σχολικό βίο και τα πρώτα βήματα στην κοινωνία. Ο Δήμος Λαρισαίων έχει εξαιρετικές υποδομές, αναφορικά με τους παιδικούς σταθμούς. Υπάρχει, όμως, ζήτημα με το απαιτούμενο προσωπικό που πρέπει να στελεχώνει αυτούς τους παιδικούς σταθμούς -αυτή τη στιγμή λειτουργούν όσο πιο ομαλά γίνεται χάρη στις υπεράνθρωπες προσπάθειες και τη διάθεση του υπάρχοντος προσωπικού. Είμαστε πάντα δίπλα στους εκπαιδευτικούς και τους γονείς, για να προστρέξουμε σε κάθε ζήτημα που αντιμετωπίζουν», τόνισε ο κ.Μαμάκος.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ