ΤΡΑΓΩΔΙΑ: ΝΕΚΡΟΣ 36ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΠΕΤΑΞΑΝ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΜΕΛΗ ΠΛΗΡΩΜΑΤΟΣ ΠΛΟΙΟΥ

Σάλο έχουν προκαλέσει τα βίντεο που δείχνουν μέλη του πληρώματος να σηκώνουν τον καταπέλτη του πλοίου Blue Horizon ρίχνοντας στην θάλασσα τον 36χρονο άνδρα, ο οποίος βρήκε τραγικό θάνατο στο λιμάνι του Πειραιά το βράδυ της Τρίτης. Από την εισαγγελία έχει δοθεί εντολή να συλληφθούν τα δύο άτομα του πληρώματος που φαίνονται στα βίντεο, ο αξιωματικός καταστρώματος καθώς και ο καπετάνιος του πλοίου.

Την ίδια ώρα, η ναυτιλιακή εταιρεία Attica Group δηλώνει συγκλονισμένη από το τραγικό περιστατικό, ενώ ανακοίνωσε πως συνεργάζεται με κάθε αρμόδια Αρχή για την πλήρη διαλεύκανση του περιστατικού.

Η ανακοίνωση της Attica Group
Η Διοίκηση της Attica Group, συγκλονισμένη από το τραγικό περιστατικό που έλαβε χώρα στο λιμένα Πειραιά, δηλώνει ότι συνεργάζεται με κάθε αρμόδια Αρχή για την πλήρη διαλεύκανση του συμβάντος»Η εισαγγελία Πειραιά διέταξε την επιστροφή του πλοίου στο λιμάνι του Πειραιά ώστε να ληφθούν καταθέσεις από το πλήρωμα και τους επιβάτες.Σάλος από τα βίντεο

Στο «φως» έχουν έρθει από χθες το βράδυ, βίντεο που δείχνουν το πλήρωμα του πλοίου Blue Horizon να πετάει από τον καταπέλτη τον άνδρα. Το υλικό δημοσιεύει το Πρώτο Θέμα, αλλά και χρήστος του Instagram. ΠΡΟΣΟΧΗ σκληρές εικόνες:

Για την τραγωδία η ενημέρωση προς τους επιβάτες ήταν: «Ενημερώνουμε τους κυρίους επιβάτες ότι η καθυστέρηση απόπλου του πλοίου οφείλεται σε περιστατικό που έγινε στο λιμάνι του Πειραιά. Το πλοίο δεν έχει καμία ευθύνη για το συμβάν. Ευχαριστούμε για την κατανόηση».

Σημειώνεται ότι το πλοίο εκτελούσε το δρομολόγιο Πειραιάς – Ηράκλειο. Η εταιρεία θα αλλάξει το πλήρωμα και το πλοίο θα ξεκινήσει και πάλι για Κρήτη, αφού ολοκληρωθούν οι καταθέσεις των επιβατών.

Συνελήφθησαν τέσσερα άτομα

Ο εισαγγελέας έδωσε εντολή να συλληφθούν τέσσερα άτομα για το συμβάν και πιο συγκεκριμένα, τα δύο άτομα που βρίσκονταν στον καταπέλτη και απώθησαν τον άνδρα, ο καπετάνιος του πλοίου καθώς και ο αξιωματικός καταστρώματος.

Βαρβιτσιώτης: Εκφράζω τη θλίψη μου

Ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, με ανάρτησή του στο X (πρώην Twitter), εξέφρασε την θλίψη του για τον θάνατο του 36χρονου και παράλληλα τόνισε ότι είναι σε εξέλιξη οι έρευνες για την απόδοση ευθυνών

«Εκφράζω τη θλίψη μου για το τραγικό περιστατικό στο λιμάνι του Πειραιά στο οποίο έχασε τη ζωή του ένας άνθρωπος. Γίνονται όλες οι απαραίτητες ενέργειες από το Λιμεναρχείο Πειραιά για τη διαλεύκανση της υπόθεσης και την απόδοση ευθυνών», ανέφερε.

Με πληροφορίες από ethnos.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ