ΠΑΝΕΤΟΙΜΟ ΓΙΑ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΠΛΗΜΜΥΡΟΠΑΘΩΝ ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Δείτε τί αναφέρει η ανακοίνωση της δημοτικής αρχής

Ο Δήμος Τυρνάβου, με τη ακατάπαυστη συμμετοχή σύσσωμου του προσωπικού του, με την άοκνη εργασία εθελοντών και την άμεση συνδρομή της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, έχει καταστήσει το Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Τυρνάβου έναν ευπρεπή χώρο πρόσβασης και φιλοξενίας για όσους συνδημότες και συμπολίτες έχουν ανάγκη.

Ειδικότερα, ο Δήμαρχος Τυρνάβου Γιάννης Κόκουρας, κατόπιν της αποκοπής πρόσβασης από και προς τη Λάρισα και την επακόλουθη τυχόν βοήθεια από την Περιφέρεια Θεσσαλίας, είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γεώργιο Κασαπίδη για χορήγηση βοήθειας και δη εξοπλισμού.

Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γεώργιος Κασαπίδης ανταποκρίθηκε άμεσα, οπότε και σήμερα το απόγευμα κατέφθασε στον Τύρναβο φορτηγό με 70 κλίνες, στρώματα, κουβέρτες και λοιπό εξοπλισμό.

Το παρόν έδωσε και ο δήμαρχος Ελασσόνας Νίκος Γάτσας ο οποίος έφερε κλινοσκεπάσματα για να καλυφθούν ανάγκες των πλημμυροπαθών.

Ήδη ο εξοπλισμός έχει τοποθετηθεί στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Τυρνάβου ώστε να ανακουφίσει τόσο συνδημότες μας από Αμπελώνα και Βρυότοπο όσο και πλημμυροπαθείς από τη γειτονική Φαλάνη, Γιάννουλη και άλλες πλημμυροπαθείς περιοχές.

Ο Δήμαρχος Τυρνάβου, Γιάννης Κόκουρας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά όλους όσους βοηθούν τόσο καθοριστικά και δη τους υπαλλήλους του Δήμου για την υπερπροσπάθεια τους , τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γεώργιο Κασαπίδη για την άμεση ανταπόκριση, τους εθελοντές για την άδολη βοήθεια τους και φυσικά τους συνδημότες μας για την υπομονή, την προσφορά και τη συνεργασία τους.

Ο Δήμος Τυρνάβου συνεχίζει να προσφέρει κάθε δυνατή βοήθεια σε όσους συμπολίτες έχουν ανάγκη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ