ΠΑΡΩΝ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ Ο ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ: ΚΟΥΒΑΛΟΥΣΕ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΜΜΥΡΟΠΑΘΕΙΣ

Την ώρα που στη Θεσσαλία μετρούν τις πληγές τους από το καταστροφικό πέρασμα της κακοκαιρίας Daniel, με τα κυβερνητικά στελέχη να μην έχουν εμφανιστεί στις πληγείσες περιοχές και τον πρωθυπουργό να πηγαίνει χθες στην Καρδίτσα για καθαρά επικοινωνιακούς λόγους, την ίδια στιγμή ο υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, βρέθηκε κοντά στους πληγέντες, βοηθώντας έμπρακτα.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο ίδιος δεν ανήρτησε τίποτα σχετικό στα δικά του social media, ενώ την είδηση έκανε γνωστή με ανάρτηση το uncover.mp που αναφέρεται πως: «Στις πληγείσες περιοχές βρέθηκαν σήμερα εκπρόσωποι κομμάτων. Εδώ ο @skasselakis στο κλειστό γήπεδο Νέαπολης Λάρισας. Από το inbox μας».

Μετά και την δημοσιοποίηση της παρουσίας του, ο Στέφανος Κασελάκης προχώρησε σε ανάρτηση του διεκρινίζοντας τον λόγο, αναφέροντας :

«Δε σκόπευα να δημοσιοποιήσω τι έκανα τη χθεσινή ημέρα. Όμως ενημερώθηκα ότι ο κ. Οικονόμου στον ΣΚΑΪ είπε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να πάει στις πλημμυρισμένες περιοχές να «λερώσει» παπούτσια, «ιδίως κάποιοι που έχουν έρθει από μακριά», εννοώντας εμένα.
Εδώ είμαι.
Δεν ήθελα όμως τη στιγμή της καταστροφής, εγώ να «διαφημίζω» την παρουσία μου.
Υπάρχουν κάποια πράγματα σημαντικότερα από μία υποψηφιότητα.
Να πας για να βοηθήσεις, να δώσεις δύναμη στους συνανθρώπους σου, να είσαι χρήσιμος.
Βοήθησα όπου μπορούσα, όπως μπορούσα, ως ένας από τους χιλιάδες εθελοντές.»

ΠΗΓΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ