ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΜΕ UNICEF

Συνεχίζεται και σήμερα η δράση για τη συγκέντρωση σχολικών ειδών

Συνάντηση στο Δημαρχείο Λάρισας πραγματοποίησε το κλιμάκιο φυσικών καταστροφών της Unicef με το Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας του Δήμου Λαρισαίων.

Τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας στο πλαίσιο της συζήτησης, ανέφεραν την προσπάθεια που κατέβαλαν και τα γρήγορα αντανακλαστικά τους από την πρώτη στιγμή της δοκιμασίας, καθώς επίσης έθεσαν ζητήματα που απασχολούν αυτή την στιγμή την πόλη της Λάρισας και τα χωριά του Δήμου Λαρισαίων.

Στο τέλος της συνάντησης τέθηκαν δράσεις και πρωτοβουλίες που μπορούν να υλοποιηθούν από το Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας του Δήμου Λαρισαίων σε συνεργασία με την Unicef.

Από την μεριά τους οι εκπρόσωποι της Unicef, επισήμαναν ότι η Unicef θα είναι αρωγός σε κάθε προσπάθεια του Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας και του Δήμου Λαρισαίων για την επιστροφή στην κανονικότητα της πόλης, των παιδιών και των νέων της.

Σχολικά είδη για τα παιδιά του Δήμου Λαρισαίων

Το Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας του Δήμου Λαρισαίων από την πρώτη στιγμή της δοκιμασίας που περνάει η πόλη της Λάρισας και τα χωριά του Δήμου Λαρισαίων, βρίσκεται στην πρώτη γραμμή. Στο πλαίσιο της αλληλεγγύης που πρεσβεύει αυτός ο θεσμός, ενώνει τις δυνάμεις του με το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λαρισαίων και διοργανώνει δράση συγκέντρωσης σχολικών ειδών για τα παιδιά των πλημμυροπαθών οικογενειών του Δήμου Λαρισαίων, που δοκιμάζονται την περίοδο αυτή.

H δράση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 15 και το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου, από τις 10.30 π.μ. έως τις 13:30 και από τις 19:00 έως τις 21:00, στο περίπτερο του Δήμου Λαρισαίων στην Κεντρική Πλατεία Λάρισας (Πλατεία Δημ. Σάπκα).

Τα είδη που συγκεντρώνονται είναι σχολικές τσάντες, μολύβια, τετράδια, στυλό, γόμες, μαρκαδόροι, χάρακες, ξυλομπογιές μπλοκ ζωγραφικής και όλα όσα χρειάζονται οι μαθητές για το σχολείο τους. Τα σχολικά είδη που θα προσφερθούν θα πρέπει να είναι καινούρια, σε άριστη κατάσταση, έτοιμα να χρησιμοποιηθούν.

Επίσης, όσα βιβλιοπωλεία της Λάρισας επιθυμούν να προσφέρουν σχολικά είδη για τα παιδιά του Δήμου μας, μπορούν να τα συγκεντρώσουν, να τα ετοιμάσουν σε κούτες και να τα παραδώσουν τις μέρες της δράσης, στο περίπτερο του Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας στην Κεντρική Πλατεία Λάρισας.

Σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε στη προσπάθεια του Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας για τα παιδιά του Δήμου μας. Όλοι μαζί μπορούμε!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ