Η ΖΩΗ ΑΚΡΙΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ.

Σήμερα είναι μια πολύ σημαντική ημέρα για τον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.
Σήμερα παίρνουμε την υπόθεση του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ στα χέρια μας.
Ψηφίζουμε τη νέα ηγεσία του κόμματος, ενός κόμματος που διεκδικεί να βάλει τη σφραγίδα του στο μέλλον της πατρίδας μας. Ένα μέλλον με ισότητα, δικαιοσύνη και ασφάλεια.

Ψηφίζουμε για τον/την επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης αλλά και της μεγάλης προοδευτικής παράταξης, που διεκδικεί να κυβερνήσει ξανά τον τόπο.

Θεωρώ ότι σε κρίσιμες εκλογικές διαδικασίες σαν τη σημερινή, τα στελέχη του κόμματος οφείλουν να κάνουν γνωστές δημόσια τις επιλογές τους. Τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής, οι βουλευτές και οι βουλεύτριες στο εθνικό και στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο, οι υποψήφιοι/ες για τις θέσεις αυτές, κυρίως δε όσοι/ες κατέχουν ή διεκδικούν ρόλο στο κόμμα ή σε δημόσιους θεσμούς δια της εκλογής τους . Oφείλουν να μην περιμένουν το αποτέλεσμα για να τα ταχθούν με το νικητή ή τη νικήτρια ούτε βέβαια να αλλάζουν θέση και πρόταση ανάλογα με το συνομιλητή τους.

Γι’ αυτόν τον λόγο, ξεκάθαρα, έγκαιρα και δημόσια, όπως κάνω πάντα, πήρα θέση υπέρ της υποψηφιότητας της Έφης Αχτσιόγλου ως της καταλληλότερης να ηγηθεί στη νέα περίοδο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Σήμερα, 17 Σεπτεμβρίου συμμετέχουμε μαζικά στις εκλογές ανάδειξης Προέδρου.

Δυναμώνουμε τον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ