ΑΙΤΗΣΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. ΚΑΤΕΘΕΣΕ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ Μ. ΚΑΤΣΑΜΠΕΛΑΣ

Προβληματισμός και στάση αναμονής στις οργανώσεις του κόμματος στο νομό

– Επίθεση στους κομματικούς από τον Β. Κόκκαλη

Την απόφασή του να ζητήσει τη διαγραφή του από τους καταλόγους μελών του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. γνωστοποίησε σήμερα ο δημοσιογράφος ο οποίος την περίοδο 2017 – 2021 διατέλεσε υπεύθυνος του γραφείου Τύπου της Ν.Ε. Λάρισας του κόμματος, με επιστολή που κατέθεσε στον γραμματέα της Ν.Ε., υποστηρίζοντας ότι καθαρά πολιτικοί λόγοι τον οδηγούν σε αυτή του την απόφαση.

Την ίδια ώρα έντονος είναι ο προβληματισμός στους κόλπους των μελών και των στελεχών του κόμματος στις οργανώσεις του νομού Λάρισας, με τα περισσότερα στελέχη να τηρούν στάση αναμονής και να περιμένουν τις εξελίξεις μέχρι το συνέδριο του κόμματος που θεωρείται σημείο καμπής για την πορεία του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ.

Πάντως μέχρι σήμερα πέραν της αίτησης Κατσαμπέλα, υπήρξε μόνο μία ανακοίνωση αποχώρησης από το κόμμα, αυτή του συνδικαλιστή Γ., Τσακνάκη, ο οποίος δεν μπορεί να θεωρηθεί βαρόμετρο για τις εξελίξεις με δεδομένο ότι είχε αποχωρήσει από τη Ν.Ε. διαφωνώντας για την πορεία του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ.

Παράλληλα ο κ. Τσακνάκης είχε βρεθεί σε σύγκρουση με την συνδικαλιστική παράταξη ΣΥΝΕΚ στην οποία ανήκε και μάλιστα από τα κεντρικά της παράταξης είχε τονιστεί ότι τόσο αυτός όσο και άλλα τοπικά στελέχη των ΣΥΝΕΚ είχαν θέσει εαυτόν εκτός παράταξης.

ΒΟΛΕΣ ΚΟΚΚΑΛΗ

Εν τω μεταξύ χθες το βράδυ κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής ο βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. Β. Κόκκαλης φανερά ικανοποιημένος με την εκλογή Κασσελάκη στην προεδρία του κόμματος, υποστήριξε ότι η κοινωνία έστειλε ένα ακόμη ηχηρό μήνυμα στον ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ., ζητώντας να βγει στην κοινωνία και να την αφουγκραστεί υλοποιώντας απαιτήσεις του κοινωνικού συνόλου που δοκιμάζεται από την πολιτική Μητσοτάκη.

Παράλληλα δεν απέφυγε και τα καρφιά προς τα κομματικά στελέχη υποστηρίζοντας ότι για το μόνο που αγωνιούν είναι για τις καρέκλες τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ